Днес е вторият ден на Hills Of Rock – Sofia Edition с Оdd Crew, Kultur Shock, Solence, Ill Niño и Five Finger Death Punch

След двугодишна пауза най-мащабният рок фестивал у нас се завърна с пълна сила, две издания и хиляди усмихнати фенове още в първия си фестивален ден. Софийското издание на Hills Of Rock стартира с изключително позитивна атмосфера в Парка на летище София снощи ударно с култовите Sisters Of Mercy и Placebo и балканските парти машини Dubioza Kolektiv, Bazzookas и Koza Mostra. След рок програмата на фестивала, забележителна селекция на артисти за Hills Of Bass на HMSU начело с Chase & Status привлече хиляди почитатели и на електронната музика у нас. 

Днес на сцената на предприемчивата фестивална локация първа излиза единствената българска група в афиша на Hills Of Rock – Sofia EditionОdd Crew, след тях – джипси-пънк бандата Kultur Shock, шведитe Solence, метъл кор урагана Ill Niño и групата с повече от 3 милиарда слушания в мрежата и милиони последователи у нас и по цял свят – Five Finger Death Punch. Фенските очаквания, а и тези на самата банда, за шоуто на глобалния метъл феномен 5FDP е да надмине последния им концерт в Арена Армеец през 2020. Hills Of Bass 2022 продължава на основната сцена веднага след хедлайнерите на фестивала в Парка на летище София с Noisia, като закупените вече билети за Hills Of RockSofia Edition 2022 са валидни и за нощната част. 

Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук: http://hillsofrock.com/se/schedule/.

Карта на фестивалната зона има тук. Билети ще се предлагат и на място, а до началото на събитието – и онлайн с 30% отстъпка като член на Fest Club от www.ticketstation.bg

Припомняме, че това е само началото на фестивалното рок лято, а кулминацията на Hills Of Rock предстои в Пловдив от 21 до 23 юли на със Slipknot, Mercyful Fate, Sabaton и още повече от 40 артиста.

Актуални новини и анонси от организаторите: festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook.

Най-яките снимки от първия ден на фестивала може да намерите тук!