fbpx
14.4 C
Sofia
Wednesday, September 30, 2020
Home Events 10 години Metal Hangar 18 (Eufobia, Velian, Ювиги, Fyeld, Fragments of Existence) – 15 октомври 2017 – Mixtape 5

Date

15 Oct 2017
Expired!

Time

19:00 - 00:00

10 години Metal Hangar 18 (Eufobia, Velian, Ювиги, Fyeld, Fragments of Existence) – 15 октомври 2017 – Mixtape 5

Тази есен, на 14.10, ще се навършат 10 години от съществуването на Metal Hangar 18. През цялото това време ние се опитваме да подкрепяме българските групи и сцената у нас. Стараем се да отразим възможно най-много музикални събития из цялата страна, както и да помагаме на музикантите. Затова, някак естествено, се роди идеята този юбилей да отбележим заедно.

И така, на 15 октомври (неделя), в добре познатия софийски клуб “Mixtape 5” B-side, сме организирали купон с някои от близките ни приятели и групи. Знаем, че още много от вас биха откликнали и с радост бихме поканили всички да се изявят, но тогава ще трябва, като в приказките, да празнуваме поне три дни и три нощи. 🙂

Затова се надяваме с удоволствие да приветствате 5-те банди, които ще направят рождения ден на Metal Hangar 18 истински празник.

Ще започнем с младите, но вече сериозно утвърждаващи се на сцената – Fragments of Existence.
Ще продължим с доста добре познатите модерни метъл бойци от Fyeld.
Интересните и традиционно силни Yuvigi също ще се включат.
Няма да минем и без една от най-бързо развиващата се група в последните година-две – Velian.
И твърдия край на вечерта ще сложат известните не само у нас Eufobia.

Следете ни за повече подробности и изненади покрай това събитие, както и другите концерти организирани в чест на 10 години Metal Hangar 18:

– 29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.
– 21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.

Заповядайте и празнувайте с нас.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!