fbpx
10 C
Sofia
Tuesday, October 27, 2020
Home Events 9 години Mixtape 5 – 7 февруари 2020 – Mixtape 5, София

Date

07 - 08 Feb
Expired!

Time

21:00 - 06:00

9 години Mixtape 5 – 7 февруари 2020 – Mixtape 5, София

9 ГОДИНИ club *MIXTAPE5*

07.02.2020 / 21:00ч. / ВХОД СВОБОДЕН
——————————————————————————————-
Ето, че дойде и този прекрасен момент от годината, когато е време за торта, заря и свещички. Да, *Mixtape5* навършва цели 9 години концерти, празници и партита до зори. И понеже нищо не е възможно без вас, нашите клубни приятели, и тази година решихме да ви организираме парти и то напълно безплатно. Ей така за разкош! 😉

На сцената в голямата зала ще видим The Gentlemen, Mila Robert, Van Cock, Григовор и CиК Bros. Повече от ясно е, че не е ясно какво точно можем да очакваме от тази цветна комбинация. Със сигурност знаем обаче, че ще бъде шумно и забавно, ще се леят питиета и както се казва, партито е гарантирано.

Малката зала на клуба ще поверим в добрите ръце на Future Sounds of Sofia. Точно там сме били свидетели на множество от техните разтърсващи дръм и бас партита, заедно с някои от най-прогресивно развиващите се артисти в съвременните minimal и liquid течения на дръм и баса. Твърдо залагащи на принципа “качество преди количество” знаем, че това, което ни готвят отново ще държи усмивките ни чак до другата година.
——————————————————————————————-
18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!