Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Alex Clare – 24 април 2017 – Sofia Live Club

24/04/2017 @ 21:00 - 00:00 EEST

40лв – 50лв

На 24 април ни предстои една особено интересна среща с Аlex Clare. Концертът, по време на който той ще представи на живо последния си албум „Tail of Lions” се мести в SOFIA LIVE CLUB. Заглавието на албума идва от еврейска поговорка, а парчетата са отражение на всичко, през което артистът минава в последните години. В него се преплитат лични емоции и истории, свързани с преместването му в Йерусалим и ролята му на съпруг и баща. „Tail of Lions” хвърля светлина и върху наболяли общественозначими теми, но най-вече проповядва вяра, смелост и упоритост.

Албумът е записан миналото лято на лодка в източен Лондон, заедно с неговия добър приятел от Submotion Orchestra – Chris Hargreaves. За няколко седмици те успяват да създадат „Tail of Lions” – албумът, който показва един различен Alex Clare. Името на албума идва от еврейската поговорка „По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица“ и синтезира онова, към което се стреми лондончанинът, приел юдаизма.

Третият албум на Alex Clare включва 10 парчета, които разказват една история. Всяка песен носи послание и специфично звучене. „Tail of Lions” изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния музикален стил на Alex. Албумът започва с вълнуващото Tell me what you need”, трип-хоп извиращотоGet real”, минава през експлозивното фънк звучене на „Surviving Ain’t Living“, драматичното Basic”, за да потуши страстите с Tired from the fire” иYou`ll be fine” и да завърши с агресивното и силно „Open my eyes”.

Всички тези парчета, както и най-големите и добре познати хитове на Alex Clare, като „Тоо Close”, ще чуем на живо на 24 април в SOFIA LIVE CLUB. Всички билети, коитов вече са закупени важат без презаверка.

Alex Clare – Live in Concert – билети може да закупите тук

Details

Date:
24/04/2017
Time:
21:00 - 00:00
Cost:
40лв – 50лв
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1812970812302503/

Organizer

ReelFeel
Website:
http://reelfeel.bg/

Venue

Sofia Live Club
пл. България 1
Sofia, 1421 Bulgaria
Phone:
+359 886 661 045
Website:
http://www.sofialiveclub.com/