17.8 C
София
събота, юни 3, 2023
Home Events - RockTheNight.eu All In The Family – 29 април 2022 – Mixtape 5, София

All In The Family – 29 април 2022 – Mixtape 5, София

Ограниченията паднаха и това ни накара за миг да си спомним за едни по-добри времена, в които непрекъснато ходихме по участията на групите на приятелите си и като цяло беше супер. И така докато съзерцавахме доброто старо време си казахме, няма ли да е забавно да се съберем с групите, с които сме израснали заедно на сцената, от които сме били част преди или с които просто заемаме една и съща музикална ниша? Начертахме родословното дърво и се оказа, че има едно цяло разклонение, което спокойно може да се вземе като представителна извадка за най-доброто от софийската алтернативна метъл сцена.

Ексцентричните Electric Dragon са 8-bit пънк пионери с богата история, които само преди седмици издадоха чисто новия си албум “Dark Dragon Rises”, пълен с най-добрата им продукция досега. 40 Days Later са групата, усвоила 8-струнния джент саунд до съвършенство, и която наскоро имаше удоволствието да подгрява Bullet For My Valentine. Abysmatic са индъстриъл електро пънкари, които преди няколко дни издадоха убийствения си нов сингъл “Не заставай на пътя ми”, и са подгрявали имена като Combichrist и Leeroy Thornhill (ex-The Prodigy). И разбира се Fyeld, бащите на българския ню-метъл, които най-после издадоха новия си албум „Nihil Ultra“ и е излишно да се казва, че са свирили на една сцена с всички от Slayer до Hed P.E.

Така че на 29-ти април ви каним в клуб *Mixtape 5* да отпразнуваме живота заедно с едни от най-активните и интересни банди на алтернативната метъл сцена у нас на първото издание на All In The Family!

[Билети]
Предварителна продажба: 10 BGN (https://bit.ly/all-in-the-family-2022)
На място: 12 BGN

 

The event is finished.

Date

29 апр. 2022
Expired!

Time

19:00 - 23:55

More Info

Билети
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard
Category

Weather

Плътна облачност
Плътна облачност
17 °C
Wind: 24 KPH
Humidity: 72 %
Feels like: 17 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!