5.4 C
Sofia
Monday, November 29, 2021
Home Events (CANCELLED) Ian Paice – 4 юни 2019 – Общинска спортна зала (ДЗУ), Стара Загора

(CANCELLED) Ian Paice – 4 юни 2019 – Общинска спортна зала (ДЗУ), Стара Загора

С огромно разочарование Ви информираме, че планираните концерти на Иън Пейс в България няма да се състоят! Официален анонс за това беше публикуван по-рано днес на официалната Фейсбук страница на съпорт групата Пърпендикюлър. Причините са изцяло технически и юридически, а отмяната е изключително и само по желание на Артиста. Отмяната на турнето не е свързана със заболяване на член на групата!

От петък 31.05.2019, сумите на клиентите закупили билет с банкова карта ще бъдат възстановени по нея, а тези, които са закупили на каса на EasyPay е необходимо да върнат своите билети на касата, на която е направено плащането. Поне 1 билет трябва да бъде предоставен на касата, за да бъде възстановена сумата и тя ще бъде в размер на целия паричен превод. Билети ще се приемат до 09.06.2019 включително!

Повече подробности на телефон (+ 359 2) 921 08 50, както и на www.epaygo.bg

За всички, закупили билети от Канев център, същите ще могат да бъдат върнати на местата на закупуване!

===

Звездна Арена и Община Стара Загора ви представят концерт на световноизвестният барабанист Ian Paice от легендите Deep Purple.

На 4-ти юни легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата пристига в България с проекта си Purpendicular, за да изпълни хитовете на Purple, които актуалният състав на бенда не изпълнява от десетилетия на живо!

Концертът ще премине ретроспективно, като феновете ще могат да чуят песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock и други, преминавайки през всички етапи от развитието на групата.

Ian Paice е един от малкото все още концертиращи класици на рока, като едновременно с този статут остава на познатото ни Топ ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил “Суинг-Рок”, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рок-музиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертът ще се проведе в Общинска спортна зала / ДЗУ/ на 4-тиюни (вторник) от 20 часа!

Билетите ще са в продажба от 30.04.2019 в мрежата на EasyPay, техните офиси и партньори в цялата страна

The event is finished.

Date

04 Jun 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

More Info

Read More

Labels

Cancelled
Category
Read More

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!