3.9 C
Sofia
Monday, November 29, 2021
Home Events Dirty Purchase – 25 февруари 2017 – Terminal 1, София

Dirty Purchase – 25 февруари 2017 – Terminal 1, София

Терминал 1 представя:

Live:
Dirty Purchase
Special Guest: DoLittle (DJ Set) & Unkle Billy (DJ Set)

Live @ Club Terminal 1
25 February 2017, Saturday

Отваряне / Doors: 21:00
Начало на концертната част / Start: 23:00

Групата ще изпълни общо три концертни сета по 40-45 минути всеки от тях. Преди, в паузите, както и след живите изпълнения, музиката ще бъде селектирана от Unkle Billy и DoLittle.

===

Групата „Дърти Пърчес“ е основана през 1995 г. от Христослав Галилеев-Гальо като формация към клуб „Swinging Hall“. От създаването до момента в нея са свирили над 20 известни български музиканти. В началото изпълнителите търсят блус звучене. С включването на вокалистите Амалия и Емил Минчев, както и на Иван Лечев, соло китара и цигулка, бендът се пренасочва към фънк и соул звучене. Наред с редовните си клубни изяви „Дърти Пърчес“ изнасят концерти на български и международни сцени. Носители са на първа награда за песен на конкурса „Златна пролет“ на БНР.

===

Билети: Eventim.bg – 8 лв.
http://www.eventim.bg/bg/bileti/terminal-1-predstav-dirty-purchase-sofi-klub-454854/event.html

Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orance Center, Usit Colours, escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Строежа, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията.

*Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

**Телефон за резервации: 0889 219 001

*** Политика за допускане на лица ненавършили 18 години в клуба

The event is finished.

Date

25 - 26 Feb 2017
Expired!

Time

21:00 - 06:00

Cost

лв8

More Info

Read More
Club Terminal 1

Location

Club Terminal 1
Club Terminal 1, ulitsa "Angel Kanchev", Sofia, Bulgaria

Терминал 1 е нов съвместен проект на клубовете „Строежа“ и „4 Стаи“. Клубът разполага с два етажа и общ капацитет от 700 души. Мястото е подходящо за живи изпълнения с мобилна сцена, простираща се на широчина от 6 до 8 метра, дълбочина от 5 метра и пространство от 8 метра над нея. Терминал 1 има уникален интериорен стил, вдъхновен от идентичностите на двата клуба, от които дава своето идеологическо начало. Алтернативното музикално съдържание е основа на културната нагласа на новото място.

Category
Read More

Next Event

Weather

Overcast
Overcast
3 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 100 %
Feels like: 2 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!