3.9 C
Sofia
Monday, November 29, 2021
Home Events (CANCELLED) FSB – 14 и 15 май 2021 – Sofia Live Club

(CANCELLED) FSB – 14 и 15 май 2021 – Sofia Live Club

Скъпи приятели,
С огромно съжаление, но с мисъл за здравето на всички, трябва да ви съобщим, че предвид нестабилната епидемична обстановка в страната вече цяла година, покачващият се брой на новозаразените с Covid-19 за пореден път и строгите ограничения в капацитета за провеждане на събития, се наложи да вземем тежкото решение да отменим двата, дългоочаквани и три пъти отлагани до сега, ексклузивни концерта на легендите от ФСБ.
Знаем колко разочароваща е тази новина за всички фенове, които вече година очакват с нетърпение това уникално събитие, повярвайте ни за нас също е такава, но знаем и колко важно е да можеш да се насладиш на толкова специален концерт без притеснения, ограничения и несигурност. Затова си запазваме правото, в едни по-добри и спокойни времена, да успеем да ви се реваншираме подобаващо.
Музикантите от ФСБ изразяват своята специална благодарност за проявеното от вас и Sofia Live Club търпение при трикратното отлагане на концертите и се приобщават към съображенията за взетото решение, с надеждата скоро “пак да се прегърнем в нашия любим клуб”!
Бъдете здрави и се пазете!
* Закупените билети може да върнете на касите, от които са закупени или да се свържете с EVENTIM!

===

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

=== След огромния интерес и бързо разпродадената дата за първия клубен концерт на група ФСБ, Sofia Live Club обявява втора дата – 4 април! 3 и 4 април 2020, Sofia Live Club ФСБ – легендарните рок музиканти се събират за първи клубен концерт след повече от 40 години творческа дейност. Датите са 3 и 4 април, а мястото – Sofia Live Club! Единствената българска група с награда “Грами” ще се качи на сцената на най-добрия клуб за музика на живо у нас. Поканата е отправена от Sofia Live Club, а събитието ще е ексклузивно и дълго чакано. Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и са в ограничен брой. ФСБ е създадена през 1975 година от трима музиканти, току-що завършили Музикалната академия и поели по пътя на своите музикални идеи и мечти. Румен Бояджиев – синтесайзъри и вокал, Константин Цеков – клавишни и вокал и Александър Бахаров – бас китара и вокал, са пионерите на прогресив рока в България, оставили ярка следа в популярната музикална култура у нас. През 1979 година триото става квинтет с привличането на Иван Лечев – китара и цигулка и Петър Славов – барабани и се превръща в символ на висок професионализъм и в най-атрактивната българска концертна група, следвана възторжено от вече четири поколения почитатели. След многобройни издадени сингли и албуми, хиляди концерти, участия в световни рок фестивали, рок клубове, филми и музикални програми, музиката на ФСБ звучи все така актуално, не губи своята значимост и послание. През годините музикантите получават много престижни музикални награди, които продължават да доказват твърдението, че са все така “Високо, високо, високо” … През 1990 година получават и статуетката на наградите “Грами” ( съвместно с Хосе Фелисиано ). Днес, отново трио, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев триумфират на концертната сцена със своя неподражаем музикален почерк. “ Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим! Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности и се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!” Концертът в Sofia Live Club ще задоволи жаждата за музиката, която бе създаване назад във времето, но продължава да звучи все така вдъхновяващо и магично. Билети в продажба в мрежата на Eventim и билетните каси на цена 50 лева от 12.00 часа на 9 декември 2019! * Билети на място няма да се продават. Събитието е без резервации и се препоръчва по-ранното пристигане в клуба! Врати: 20.30 Начало: 22.00

The event is finished.

Date

14 May 2021
Expired!

Time

22:00 - 01:00

Labels

Cancelled
Sofia Live Club

Location

Sofia Live Club
Sofia Live Club, Bulevard
Category
Sofia Live Club

Organizer

Sofia Live Club
Phone
+359886661045
Email
info@sofialiveclub.com
Website
http://www.sofialiveclub.com/

Next Event

Weather

Mist
Mist
3 °C
Wind: 0 KPH
Humidity: 100 %
Feels like: 2 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!