Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Goran Bregović, 3Letters From Saraevo – 13 април 2018 – Арена Армеец, София

13 април @ 20:00 - 22:30

НА ФАТАЛНИЯ ПЕТЪК 13 ГОРАН БРЕГОВИЧ ОБЕДИНЯВА ТРИ РЕЛИГИИ В СОФИЯ СЪС ЗАВЛАДЯВАЩ НОВ СПЕКТАКЪЛ

ЛЕГЕНДАРНИЯТ БАЛКАНСКИ МУЗИКАНТ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ПРОЕКТА СИ “ТРИ ПИСМА ОТ САРАЕВО” НА 13 АПРИЛ В АРЕНА АРМЕЕЦ

Някои хора са родени под щастлива звезда – Горан Брегович определено е един от тях. Кръстникът на балканската музика за пореден път доказва статута си на велик музикант с най-новия си проект “Три писма от Сараево”, който ще представи в София на 13 април в Арена Армеец. Впечатляващият спектакъл със симфоничен оркестър и бенд е създаден като метафора за обединението между религиите и е лична музикална изповед на Брегович към родния му град Сараево. Билетите за уникалното шоу влизат в продажба в сряда, 18 октомври, от 10:00 часа.

Рок звезда в бивша Югославия, сценограф, композитор, артист в пълния смисъл на думата, Горан Брегович е музикант, който не се нуждае от представяне с продадени над 6 милиона албума в целия свят. Сега темпераментният изпълнител празнува историята на родното си място с един изключително въздействащ спектакъл, за който споделя: “Аз съм от Сараево – не просто град, а метафора за обединение. С моите три писма преминавам от история до чувства, от емоции до радост, от тъга до танц!”

Сараево – мястото, където се срещат християни, мюсюлмани и евреи, вдъхновява Брегович да създаде този истински шедьовър, с който почита трите религии. Своеобразен документален саундтрак на Балканите, музиката от “Три писма от Сараево” е името и на новия албум на легендата. Повече за завладяващия проект можете да видите в трейлъра:

Спектакълът на Горан Брегович “Три писма от Сараево” е на фаталния петък – 13 април 2018 г. от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за концерта влизат в продажба на 18 октомври, сряда.

Детайли

Дата:
13 април
Час:
20:00 - 22:30
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/139464486785090/

Място

Arena Armeec
София
Sofia,1000Bulgaria

Организатор

Moko Solution
Телефон:
+359 879 120 110
Email:
office@moko.bg
Уебсайт:
http://www.moko.bg/