Home Events - RockTheNight.eu Ian Paice & Purpendicular – 30 септември 2023 – зала Скаптопара, Благоевград

Ian Paice & Purpendicular – 30 септември 2023 – зала Скаптопара, Благоевград

Барабанистът Ian Paice от Deep Purple с проекта Purpendicular в Благоевград.

Арт Стейдж & Фест и Община Благоевград имат удоволствието да ви представят концерт на световноизвестният барабанист Иън Пейс от легендарните Deep Purple и неговата група Purpendicular. Благоевград е третата и последна спирка от гостуването на Пейс.

На 30 септември 2023 легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Purpendicular, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо! 

Концертът ще премине ретроспективно и феновете ще могат да чуят песни от албумите “Stormbringer“, “Burn“, “Come Taste the Band“, “In Rock” и вечните класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции от по-късните години, заедно с няколко песни от последния албум на Purpendicular и песни от времето на Paice в Whitesnake!

Ian Paice е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Paice ще демонстрира класата си и уникалният си стил “Суинг-Рок”, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертът ще се проведе в зала Скаптопара в Благоевград на 30.09.2023 от 19:00 часа! Вратите за събитието ще бъдат отворени в 18’00 часа.

Билети за събитието са в продажба онлайн в мрежата на Eventim и касите на общинска зала ‘Пейо Яворов”

The event is finished.

Date

30 сеп. 2023
Expired!

Time

19:00 - 22:00

More Info

Билети
Category

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!