7.3 C
Sofia
Monday, January 25, 2021
Home Events (ОТЛОЖЕН) Jaya The Cat – 25 август 2020 – Terminal 1, София

Date

25 Aug 2020
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

лв25-30

Labels

Postponed

(ОТЛОЖЕН) Jaya The Cat – 25 август 2020 – Terminal 1, София

За съжаление обявяваме, че концертът на Jaya The Cat се отлага. Към момента следващата дата е неопределена, тъй като все още водим преговори с бандата.
Считано от 16.07.2020 г., нидерландските власти въвеждат силно препоръчителна 14-дневна карантина в домашни условия за гражданите, пристигащи от Република България в Кралство Нидерландия. Продължаваме да следим противоепидемичните мерки в двете страни.
Ще ви държим в течение, включително и за информацията как ще преминем към възможността за връщане на суми за билети, ако новата дата не устройва някого. Възстановяването на закупените билети ще може да се осъществи след 15.09.2020 г. Надяваме се да не се налага и съвсем скоро да можем да осъществим това събитие. Апелираме да запазите вашия билет за следващата дата. Това ще бъде ценна подкрепа за нас и за самата група.
До скоро! И бъдете здрави!
Линкове към сайта на МВнР:

===

Jaya The Cat се завръщат в София по покана на Терминал 1 след една година отсъствие от нашата сцена.

Концертът ще бъде на 8 април 2020 в Терминал 1, препоръчваме да се снабдите бързо с билети, защото концертите на амстердамската шайка се разпродават по традиция за дни.

Билети за концерта на Jaya The Cat на 8 април се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 25 лв. на предварителна продажба.

Интересът е голям и се очаква също да свършат много преди самата дата и да не се предлагат на място. Броят им е ограничен!

===

Club Terminal 1 & Tuborg present:
Live:
Jaya The Cat (USA / NL)

Support Act: Skoda
Special Guest: Selector Lazy Face

*Tickets / Entrance: 25 / 30 lv. (Eventim.bg)
**Doors: 21:00 / Start: 22:00
===

Билети: Eventim.bg
https://www.eventim.bg/bg/bileti/jaya-the-cat-sofi-klub-terminal-1-549135/event.html
25 лв. на предварителна продажба и
30 лв. на самата дата и на място.


Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември”, Офис 1, На тъмно, OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orange Center, Usit Colours, Български пощи, Технополис, Escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Mental Syndicate, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Строежа, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията..

*Броят на билетите е ограничен до 500, препоръчва се предварителното им закупуване!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!