Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jesus Christ Superstar – 5, 6 и 7 април 2018 – Зала 1 НДК, София

05/04/2018 @ 20:00 - 07/04/2018 @ 22:30 EEST

В сезона на оригиналните бродуейски мюзикъли имаме радостта да ви предложим безспорно най-успешният за всички времена Jesus Christ Superstar !
Наричан още Рок-Опера този шедьовър на композитора Андрю Лойд Уебър и завладяващата лирика на Тим Райс, ще ви потопи в дните преди възкресението на Спасителя. Последните дни на Исус от влизането му в Йерусалим, през Тайната вечеря, Разпятието и накрая Светото Възкресение ще бъдат разказани за вас от талантливите изпълнители. Световните хитове Gethsemane (I Only Want to Say), I Don’t Know How to Love Him, Could We Start Again Please?, Superstar и много други ще могат да бъдат чути от сцената на Зала 1 на НДК. Най голямата изненада е участието на оригиналният актьор в ролята на Jesus Christ – Ted Neeley изпълняващ я в едноименният филм на Норман Джуисън и в над 2000 представления на Бродуей, Уест Енд и по целият свят!
Феерия от музика, танци, мултимедия и завладяващи вокални изпълнения ще запълнят вечерите преди Великден – 5, 6 и 7 април 2018 в дните на най-великата седмица за всеки християнин – Страстната седмица!
55 артисти, музиканти и екип от уникални професионалисти ще дойдат в България за да ви направят съпричастни с най-великото изкуство на последното столетие – мюзикъла. 6 тира с декори и осветление, над 100 костюма, стотици ефекти и визии ще направят тези три вечери незабравими за успелите да се снабдят с билети.
В дните на председателство на ЕС, България ще може истински да преживее част от най-доброто изкуство създавано някога на Старият континент.
Христовата вяра ще стопли сърцата ни с музика, песни и танци в дните преди най-големият празник – Светото Възкресение!

Jesus Christ Superstar ви очаква !

Билети: eventim.bg

Details

Start:
05/04/2018 @ 20:00
End:
07/04/2018 @ 22:30
Event Category:
Event Tags: