2.1 C
Sofia
Monday, March 1, 2021
Home Events Ogi*23 + The Top Stoppers – 25 март 2017 – Mixtape 5, София

Date

25 Mar 2017
Expired!

Time

22:00 - 04:00

Cost

лв10

Ogi*23 + The Top Stoppers – 25 март 2017 – Mixtape 5, София

Пролет пукна, огитата не! В шеги, закачки, бири и няколко тона мастика Ogi 23 неусетно чукнаха още една година! Това няма как да се размине без тежко крокодилстване в – MIXTAPE 5!

Любимата банда на поколения тинейджърки става на цели 12 години, които минаха колкото неусетно, толкова и безпаметно. Това е страхотен повод да чуем отново най-значимите шлагери на тримата трубадури, тъй като тях поне помним.

Този пърформанс е за всеки, който поне един път се е целувал на хит на Ogi 23, поне два пъти е заспивал по лице в пясъка след техен лайв и поне три пъти е осъмвал на кемпа им!

Компания на сцената ще им правят най-честите им музикални съучастници – The Top Stoppers и Rudi, Duli, Muden MC & KukuSheff, което гарантира, че в нощта на 25-и март, няма да се приберете вкъщи навреме!

Сложете си официалните дрехи и обувките за танци, защото ще ви трябват и елате да полеем Коската, Ачо и Макси с шампанско или поне с народна любов!

Входът е 10 лева, но със сигурност ще си струват, затова не изпускайте голямото хвърляне на мотори, което ще има рязко начало и неочакван край! Започваме след втората бира, идвайте!

18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!