2.8 C
София
събота, март 25, 2023
Home Events - RockTheNight.eu ONYX – 2 юни 2022 – Mixtape 5, София

ONYX – 2 юни 2022 – Mixtape 5, София

ONYX с 2 изненадващи концерта в България, организирани от самите тях

Onyx изненадаха своите фенове в България с 2 концерта в София и Пловдив, на 2 и 3 юни

Fredro Starr и Sticky Fingaz са едни от най-обичаните Old School Хип-Хоп артисти в България и техните над 10 ивента тук са доказателството за това.

Този път обаче всичко е различно… ONYX се завръщат към корените си с албума “1993” и искат да съберат своите най-големи фенове през годините, за 2 ексклузивни концерта в София и Пловдив.

Форматът на събитията за първи път е обърнат. НЕ клубове и Промоутъри “Буукват” групата, а Групата си избира клубовете, където да забие за своите фенове.

Клуб Mixtape 5 в София е мястото, където Onyx са имали своите най-успешни (и SOLD OUT) събития, но Хип-Хоп сцената в Пловдив е оставала на заден план и сега е време “Тепетата” да наваксат пропуснатата “доза Лудница” от 100 MAD.

Двата концерта бяха обявени във всички социални мрежи на ONYX, но тепърва ще бъдат избрани локалните подгряващи артисти и DJ, които ще споделят сцената със Stick и Dro.

Друга добра новина за българските фенове е, че на всяко от събитията групата ще се срещне със 100 от своите фенове за автографи и снимка с тях.

За повече информация за билети, Meet & Greet, локален Съпорт и други детайли следете 359hiphop.com, @podzemieto и bilet.bg.

The event is finished.

Tags: ,

Date

02 юни 2022
Expired!

Time

22:00 - 23:55

More Info

Билети
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard
Category

Weather

Слънчево
Слънчево
4 °C
Wind: 4 KPH
Humidity: 87 %
Feels like: 4 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!