4.8 C
Sofia
Saturday, November 27, 2021
Home Events RockSchool Благотворителен Концерт за Детска Къща “Детство” – 22 юни 2017 – Маймунарника, София

RockSchool Благотворителен Концерт за Детска Къща “Детство” – 22 юни 2017 – Маймунарника, София

Задава се следващият RockSchool Концерт и то под открито небе, йеееее.

На 22.06 – четвъртък – ще се съберем с RockSchool банди, ученици, учители, екип и приятели в Маймунарника (Борисова Градина) и ще споделим любовта и радостта си от музиката, свирейки в подкрепа на детска Къща “Детство”, проект на Фондация “За Нашите Деца”

Детската къща е място, където изоставени бебета могат да получат необходимите за всяко дете – грижа и внимание.

Целта е престоят на децата в къщата да не надвишава 6 месеца, а през това време ние търсим дългосрочна алтернатива – приемно или осиновително семейство или завръщане в биологичното, когато това е в интерес на детето.

За бебетата в къщата се грижи истинско семейство – вдъхновяващи и мили хора, които се грижат за децата и им осигуряват необходимото внимание. Така, малчуганите растат в среда, максимално близка до атмосферата в едно семейство. Това е едно едновременно неповторимо и много полезно преживяване, което не е възможно в никой социален дом. Семейството прави живота в къщата интересен и обогатяващ – децата излизат на разходка, празнуват рождени и именни дни, водят пълноценен живот.

Семейството се подкрепя от детегледачки, психолози, рехабилитатори и медицински служители, за да се осигури най-добра грижа за децата. Често изоставените бебета, които идват в Детска къща, са във влошено здравословно състояния, недоносени са или са недохранени и имат нужда от много голямо внимание и специфични грижи в първите дни на идването им при нас.

Всички приходи от концерта ще бъдат използвани за покриване на основни разходи в къщата като храна, козметика за децата и хигиенни консумативи за къщата.

В детайли:
– памперси
– адаптирано мляко
– хранителни продукти за готвене на по-големите деца
– мокри кърпички, крем за тяло, бебешко олио, тоалетно мляко, шампоан и душ гел.

Ще се радваме повече музиканти и други приятели на музиката да станат част от този концерт, за да направим заедно, каквото можем, в подкрепа на хората, които се гриждат за деца в нужда.

Дата: 22.06 – четвъртък
Начало: 18:30
Врати: 17:30
Място: Маймунарника, Борисова Градина
Вход: Дарение

The event is finished.

Date

22 Jun 2017
Expired!

Time

18:00 - 22:30

More Info

Read More

Location

Rockschool.bg
RockSchool.bg, bulevard "Hristo Botev", Sofia, Bulgaria
Category

Organizer

Rockschool.bg
Read More

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
13 °C
Wind: 0 KPH
Humidity: 47 %
Feels like: 13 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!