fbpx
12.2 C
Sofia
Saturday, October 24, 2020
Home Events Smallman feat. Ivan Shopov – 17 Ноември – Terminal 1 (SOLD OUT)

Date

17 Nov 2016
Expired!

Time

21:00 - 00:00

Smallman feat. Ivan Shopov – 17 Ноември – Terminal 1 (SOLD OUT)

Live:
smallman
COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV
AVIGEYA / АВИГЕЯ

Live @ Club Terminal 1
17 November 2016, Thursday

Doors: 21:00
Live: 22:00

===

Това лято подсказахме, че работим с продуцента и диджей COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV, а сега имаме удоволствието да ви поканим на един ексклузивен и много специален концерт в Club Terminal 1 на 17 ноември, на който ще чуете за пръв път на живо новите ни песни, поднесени по този начин.

Когато от smallman поканихме Иван Шопов за сесия в село Манастир, където се роди и третият ни албум “Envision”, бързо стана ясно, че споделяме обща и много интересна визия върху композирането и създаването на музика. Така вместо една песен, създадохме материал за ново EP, коeто ще бъде записано и смесено през октомври в лондонското Kore Studios с продуцента Джордж Апсиън.

Колаборацията между електронен артист и алтернативна ембиънт метъл банда, освен в предстоящото ЕР, ще представим и на живо на 17 ноември. Гост на концерта ще бъде и вокалната формация AVIGEYA / АВИГЕЯ, която вече е излизала няколко пъти на сцена с Иван Шопов.

Билетите за концерта вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 18 лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на очаквания висок интерес, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети! На 17 ноември клуб Терминал 1 ще отвори врати в 21:00, а концертната част е с начало 22:00.

===

Билети: Eventim.bg – 15 лв. на предварителна продажба, 18 лв. насамата дата и на място.
http://www.eventim.bg/bg/bileti/terminal-1-predstav-smallman-sofi-klub-443285/event.html

*Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!