3.9 C
Sofia
Monday, November 29, 2021
Home Events Smallman & Ivan Shopov – 26 декември 2016 – Terminal 1, София

Smallman & Ivan Shopov – 26 декември 2016 – Terminal 1, София

Live:
smallman
COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV
AVIGEYA / АВИГЕЯ

Live @ Club Terminal 1
26 December 2016, Monday

Doors: 21:00
Live: 22:00

===

Съвсем очаквано, концертът на smallman с Иван Шопов и Avigeya на 17 ноември в club Terminal 1, беше напълно разпродаден повече от седмица преди шоуто. Поради огромния интерес и непрестанните запитвания от фенове, вече имаме втора дата за всички, които не успяха да си вземат билет навреме. И за тези, които ще искат да преживеят за втори път концерта. Датата е 26 декември, а на сцената отново ще застанат smallman с Иван Шопов и дамската вокална формация Avigeya.

Както и на първия концерт, ще можете да закупите новия ни албум с Иван Шопов “Inner Oceans”, който беше написан в Родопите и записан в Лондон, с продуцента Джордж Апсиън. Луксозно оформеният дигипак също е съвместна работа на smallman (Цветан Хаджийски) и Иван Шопов, като на концерта ще се продават и нови тениски, суитчъри и други артикули на smallman и проектите на Иван Шопов.

Това ще бъде и последният концерт от турнето на тази музикална колаборация през 2016, след концертите в София на 17 ноември, в Букурещ на 18 ноември, Клуж на 20-и, Берлин на 24 ноември и Пловдив на 2 декември.

Билетите за концерта вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 18 лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на очаквания висок интерес, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети! На 26 декември клуб Терминал 1 ще отвори врати в 21:00, а концертната част е с начало 22:00.

===

Билети: Eventim.bg – 15 лв. на предварителна продажба, 18 лв. насамата дата и на място.
http://www.eventim.bg/bg/bileti/terminal-1-predstavsmallman-sofi-klub-447565/event.html

Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

*Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

The event is finished.

Date

26 Dec 2016
Expired!

Time

21:00 - 00:00

Cost

лв15-18

More Info

Read More
Club Terminal 1

Location

Club Terminal 1
Club Terminal 1, ulitsa "Angel Kanchev", Sofia, Bulgaria

Терминал 1 е нов съвместен проект на клубовете „Строежа“ и „4 Стаи“. Клубът разполага с два етажа и общ капацитет от 700 души. Мястото е подходящо за живи изпълнения с мобилна сцена, простираща се на широчина от 6 до 8 метра, дълбочина от 5 метра и пространство от 8 метра над нея. Терминал 1 има уникален интериорен стил, вдъхновен от идентичностите на двата клуба, от които дава своето идеологическо начало. Алтернативното музикално съдържание е основа на културната нагласа на новото място.

Category
Read More

Next Event

Weather

Overcast
Overcast
3 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 100 %
Feels like: 2 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!