fbpx
12.9 C
Sofia
Tuesday, October 27, 2020
Home Events Spice Music Festival 2020 – Бургас

Date

09 - 10 Aug
Expired!

Time

17:00 - 23:59

Spice Music Festival 2020 – Бургас

След големия успех на SPICE Music Festival вече е ясно: ще има второ издание през 2020. Билети може да купите още сега!

След грандиозния успех на SPICE Music Festivalорганизаторите и община Бургас са категорични – второ издание на фестивала ще има!

Все още не можем да обявим точните дати и изпълнителите, но еуфорията на феновете ни задължава да започнем подготовката за следващото издание на фестивала!

Затова от днес, 14 август 2019, само 4 дни след края на първия Spice Music Festival, пускаме ограничено количество промоционални билети за фестивала през 2020 г. Билетите са 1000 на брой и могат да бъдат закупени на цена от 66 лв.

След като датите и изпълнителите вече са окончателно ясни, всеки от закупилите промоционални билети, ще има възможност в рамките на 10 дни да върне билета си, ако прецени, че няма да може да присъства.

Сигурни сме, че интересът към тази ексклузивна възможност ще е голям, тъй като феновете на SPICE Music Festival успяха да оценят не само хитовете на 90-те, но и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме!“ – категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров.

Припомняме ви, че първото издание на SPICE Music Festival премина при огромен успех – над 8000 фенове на музиката от 90-те пяха и танцуваха два дни на Пристанище Бургас с East 17, 2 Unlimited, No mercy,  REDNEX, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC, E-Rotic, Upsurt и Deep Zone.

Фестивалната зона се оказа тясна да побере всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера, допълнена от впечатляващ звук, визуални и пиро ефекти.

Коментарите на феновете, споделени в социалните ни мрежи, доказват недвусмислено, че този фестивал ще се превърне в традиция.

Така че, за всички е ясно, че Бургас има нужда от второ издание на SPICE Music Festival и ви очакваме още отсега с много нови изненади!

 

ПРОМО билетите за SPICE Music Festival 2020 вече са в продажба! 🔥🎈 Връзки, от които да закупите своя билет:
 EpayGO 👉 bit.ly/spice2020-epayGO
 Eventim 👉 bit.ly/spice2020-eventim
 ПЪРВИТЕ 1000 билета на цена 66лв. 🔥
 Дати и артисти за следващото издание на фестивала не са известни! Отбелязаните дати в на кой да е закупен промоционален билет са ПРИМЕРНИ!
 При обявяването на дати и артисти, ще имате 10 дни на разположение да върнете билета си, в случай, че не можете да дойдете!
Повече информация на spicemusicfest.bg 🤘

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!