19.2 C
Sofia
Sunday, May 9, 2021
Home Events Светлана Близнакова – 15 ноември 2020 – Sofia Live Club

Светлана Близнакова – 15 ноември 2020 – Sofia Live Club

Светлана Близнакова обяви дата за промото на предстоящия си дебют. В последните три години вокалистката споменаваше, че замисля тази стъпка и работи по материал за солов албум, но поради ангажиментите с бандата, време за реализацията му все не остава.

Най-сетне, след близо двугодишна работа албума е готов, а феновете ще имат възможността да чуят рок дамата от Sevi в по-различна стилистика, встрани от по-тежкото звучене на групата. Рок-акустик, примесен с елементи от различни стилове, жив , натурален саунд и теми, които вълнуват певицата в последните няколко години.

Вдъхновен от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното, албума носи заглавието “Tomorrow”. В него взимат участие и Рали Велинов от Sevi, Александра Зернер, Alberto Steri, Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell) и др.

По-голямата част от записите са осъществени в Pepinio Records Studio, където музикантите експериментират с различни звуци и инструменти. Петър Братанов(Pepinio) също се включва в някои от аранжиментите с китарни партии и сола.

Официалното представяне ще се състои на 15-ти ноември в столичния Sofia Live Club, където ще бъде премиерата и на видеото към едноименния сингъл “Tomorrow”.

Вратите отварят в 19.30ч, а началото е в 20:30ч

Билети на касите на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

https://www.facebook.com/events/2794772270734480/

The event is finished.

Date

15 Nov 2020
Expired!

Time

19:00 - 23:00
Sofia Live Club

Location

Sofia Live Club
Sofia Live Club, Bulevard

Next Event

Weather

Sunny
Sunny
20 °C
Wind: 26 KPH
Humidity: 26 %
Feels like: 20 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!