3.9 C
Sofia
Monday, November 29, 2021
Home Events The Dire Straits Experience – 21 Март 2016 – Булстрад Арена, Русе

The Dire Straits Experience – 21 Март 2016 – Булстрад Арена, Русе

На 21 март, от 20:00 часа, супергрупата The Dire Straits Experience ще зарадва феновете в Русе с любимите на няколко поколения хитове така, както са изпълнявани в апогея на бандата в края на 70-те и 80-те години.

В новата зала на града ще видим и виртуозните музиканти и членове на оригиналния състав Крис Уайт и Крис Уитън.

Двамата ще се качат на сцената с редица виртуози: Терънс Рийс – вокал и китара, Тим Уолтърс – китара и вокали, Пол Гиъри – бас и вокали, Саймън Картър – пиано, орган и клавири и Дениъл Шогър – пиано, орган и клавири.

Бандата е на турне от началото на януари, а две седмици преди да пристигнат у нас световноизвестният саксофонист Крис Уайт сподели с читателите на Dnes.bg повече подробности за предстоящата визита.

Г-н Уайт, ще се срещнете с българската публика след серия концерти в Европа. Какво да очакваме в Русе?

Очаквам с нетърпение да свиря в България. Публиката ще чуе най-популярните песни на Dire Straits, сред които Telegraph Road, Brothers in Arms, Romeo and Juliet, Your Latest Trick, Private Investigations и др.

Обиколката продължава вече в продължение на няколко седмици, срещате се с фенове от различни страни. Това прави ли концертите различни?

Зрителите могат да бъдат различни в различните страни, но обикновено тази разлика приключва с първите акорди. Ние сме много щастливи, досега ни приемат навсякъде топло. А когато публиката е щастлива наистина няма значение в коя страна сме.

The event is finished.

Date

21 Mar 2016
Expired!

Time

20:00 - 20:00

Location

Bulstrad Arena
Monbat Arena, bulevard "Lipnik", Ruse, Bulgaria
Category
Loud Concerts

Organizer

Loud Concerts
Email
info@loudconcerts.bg
Website
http://www.loudconcerts.com/

Next Event

Weather

Clear
Clear
7 °C
Wind: 17 KPH
Humidity: 69 %
Feels like: 4 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!