8.9 C
София
сряда, март 22, 2023
Home Events - RockTheNight.eu (CANCELLED) The Pineapple Thief – 9 февруари 2023 – Joy Station, София

(CANCELLED) The Pineapple Thief – 9 февруари 2023 – Joy Station, София

Концертът на The Pineapple Thief догодина, организиран от Loud Concerts, в клуб Joy Station, се отменя. 

Причините, поради които пада нашата дата, както и тези в съседни Турция и Румъния, са логистични. Феновете на групата, закупили билети за отложената дата от 2 февруари тази година или за обявената впоследствие дата 9 февруари 2023 година, могат да върнат билетите и да получат паричната им стойност в рамките на следващите три месеца.  

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:- с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Поради усложнената пандемична обстановка и наложените ограничения при концертни изяви, The Pineapple Thief съобщиха, че за огромно съжаление се налага да отменят предстоящите си изяви в Турция и България.

Бандата трябваше да забие у нас на 2 февруари по покана на Loud Concerts, но отложи концерта си за следващата година. Новата дата за София е 9 февруари 2023 година, а мястото остава същото – клуб Joy Station.

Закупените вече билети за концерта на The Pineapple Thief ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете имат възможност също така да върнат билетите и да получат паричната им стойност в рамките на следващите два месеца.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

===

The Pineapple Thief с концерт в София на 2 февруари 2022

Британската прогресив банда ще свири в клуб Joy Station

Една от водещите експериментални европейски рок банди ще посети страната ни в началото на следващата година. Визитата на The Pineapple Thief на 2 февруари в клуб Joy Station е по покана на Loud Concerts и ще се осъществи с подкрепата на застрахователен брокер I&G Brokers. Датата в нашата страна е част от отложеното в началото на тази година европейското турне на бандата в подкрепа на издадения през септември 2020 година тринадесети студиен албум Versions Of The Truth.

Билетите за концерта на The Pineapple Thief  са в продажба от днес, 14 октомври, в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената на билетите е 45 лв., а в деня на концерта ще бъде 55 лева.

Всеки фен може да използва и опциите на Eventim, които дават възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона.

През октомври Bruce Soord (вокали, китара, композштор), Gavin Harrison (ударни), Jon Sykes (бас), Steve Kitch (клавирни) ще издадат на различни формати Nothing But The Truth. Екстравагантното изпълнение бе записано на живо по време на пандемичната обстановка през месец април. Това е своеобразен подарък за многобройните фенове на бандата, някои от които са имали и възможността да се докоснат до хипнотизиращите концертни изяви на бандата по време на последните им разпродадени турнета.

Bruce Soord обяснява: “The Pineapple Thief еднакво обичат да свирят в студио и на живо, затова бяхме много разочаровани, че не можем да тръгнем на турне и да представим на живо за всички новия си албум “Versions Of The Truth”. Затова възможността да запишем този филм при настоящите обстоятелства беше безценно преживяване!“

Концертът на 2 февруари в клуб Joy Station, който ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването, е с начало 20 часа.

The event is finished.

Date

09 фев. 2023
Expired!

Time

08:00 - 18:00

More Info

Билети

Labels

Cancelled
Joy Station

Location

Joy Station
Joy Station, ulitsa
Category
Loud Concerts

Organizer

Loud Concerts
Email
info@loudconcerts.bg
Website
http://www.loudconcerts.com/

Next Event

Weather

Краткотрайни слаби дъждове
Краткотрайни слаби дъждове
8 °C
Wind: 7 KPH
Humidity: 93 %
Feels like: 8 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!