13.9 C
Sofia
Sunday, June 13, 2021
Home Events TRAP fest Earth Hour – 25 март 2017 – Mixtape 5, София

TRAP fest Earth Hour – 25 март 2017 – Mixtape 5, София

Тротоара presents:
TRAP fest Club edition – Earth Hour 2017 special at club “Mixtape 5” B-side
Организирано от Black Nebula Events.

Фондация “Тротоара” представя първото от поредицата събития #TRAPfest. Поводът е Часът на Земята, който тази година е на 25 март и започва точно в 20:30 часа. Това е едно от най-мащабните събития, като милиони хора по целия свят символично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради притъмняват – призив за съпричастност с климатичните проблеми и възможност за всеки човек да разбере какво влияние имат малките постъпки върху голямата планета и как може да използваме силата си като общество, за да се справим с климатичните промени заедно.

Ще се забавляваме със страхотните и вдъхновени групи Overhook, Paracosm, The Lefties, Jam , Paraplanner, NU/ANCE. Събитието е разделено на две части – по време на първата входът е отворен и за младежи под 18 години, като за всички тях е безплатно. За всички над 18 цената е символична от 6 лв.

Цялото събитие ще бъде излъчено НА ЖИВО! по интернет в сайта на Тротоара и Фейсбук.

Вход: 6 лв (безплатно за под 18г.)

===================

Искаме да превърнем 2017 в една пълна с вдъхновение и творчество година. Събитията обхващат теми и дейности, които подкрепя Фондация “Тротоара” и които са залегнали в основата на новия ни проект – T.R.A.P. – екология, изкуство, танци, фотография, музика, ръчен труд, колоездене и активен начин на живот и др.

Ще бъдат привлечени стотици младежи от различни социални групи – различни училища, институции, домове. Чрез личното си участие и посещение на мероприятията те ще общуват помежду си, с доброволци, с ментори, ще се забавляват заедно, ще им се даде възможност за изява и творчество. Ще се докоснат до познати и непознати за тях области, ще бъдат провокирани и подкрепени в интересните за тях дейности.

Основни цели на настоящите събития са да бъдат привлечени спонсори и партньори за проекта T.R.A.P., да се съберат средства за реализирането му, както и да се промотира и да достигне до по-широка публика.

Всяко едно събитие ще бъде заснето от фотограф и оператор, ще бъде създадено съдържание, което ще бъде разпространявано в мрежите на Тротоара – социални, сайт, външни медии и издания и др. Няколко от събитията ще бъдат излъчени на живо в интернет.

 

The event is finished.

Date

25 Mar 2017
Expired!

Time

18:00 - 01:00
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard
Category

Organizer

Тротоара

Next Event

Weather

Clear
Clear
12 °C
Wind: 6 KPH
Humidity: 100 %
Feels like: 12 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!