16 C
Sofia
Saturday, February 27, 2021
Home Events (ОТЛОЖЕН) Voices Of Rock (w/ Johnny Gioeli, Ronnie Romero & Jeff Scott Soto) – 5-6 септември 2020 – Монтана

Date

05 - 06 Sep 2020
Expired!

Time

18:00 - 23:00

Labels

Postponed

(ОТЛОЖЕН) Voices Of Rock (w/ Johnny Gioeli, Ronnie Romero & Jeff Scott Soto) – 5-6 септември 2020 – Монтана

“VOICES OF ROCK” в Монтана се отлага за 2021
Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto ще се съберат на една сцена в Монтана… през 2021 година. Сложната ситуация с Covid-19 в световен мащаб налага осмото издание на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” в гр. Монтана да бъде отложен за следващата година.
“Здравето и безопасността на всеки един от нас са на първо място. За съжаление, положението с влизането на американски граждани в страната ни все още е неясно, което прави невъзможно пристигането на Gioeli и Soto. И дори да ни е малко мъчно, трябва да се примирим и да се надяваме, че скоро ще дойдат по-добри времена за всички ни.” – допълват организаторите.

На официалната страница на фестивала предстои да се публикуват специални видеа с обръщение към българските фенове от трите световни звезди, както и повече информация за новата дата през 2021.

===

Осмото издание на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” в гр. Монтана ще зарадва рок феновете с един различен и със сигурност запомнящ се спектакъл: “Voices Of Rock”. За първи път на сцената ще се срещнат три световни рок звезди: Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto, които ще бъдат подкрепени от Eridan.

В рамките на фестивала през 2020 ще имат възможност да се изявят деца и младежи от всички музикални школи в града, както и млади рок банди от страната.

Социалният акцент тази година ще бъде свързан със зависимостите сред подрастващите. Ще бъде направена отворена прожекция за деца и родители на изключителния български филм “Доза Щастие”, последвана от среща с екипа, реализирал филма и специалисти по темата.

Датите са 5 и 6 септември, мястото e Монтана. И както досега: вход свободен!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!