13 C
Sofia
Wednesday, May 12, 2021
Home Events Wrong Fest – 4-5 септември 2021 – Гребен канал, Пловдив

Wrong Fest – 4-5 септември 2021 – Гребен канал, Пловдив

(7 май) Остават по-малко от два месеца до планираното начало на Wrong Fest 2021 , което ни задължава да Ви дадем малко информация за плановете ни. За разлика от много организатори, които бързат да реализират събитията си на всяка цена, ние се опитваме да гледаме малко по-прагматично на ситуацията.

Като повечето американски банди, Gogol Bordello решиха да отложат всичките си участия на европейски фестивали за 2022 година, затова ще ги видим на 01.07.2022 г. Всички билети, закупени досега за Wrong Fest 2021, ще важат и за Wrong Fest 2022.

Ако следите ситуацията във Великобритания пък, ще знаете, че на Острова тепърва постепенно премахват някои от ограниченията. В момента много малко английски групи изгарят от желание да посетят България – една от държавите, която се справя най-трагично с пандемията от Covid-19 в световен мащаб (терминът 4ти в света напоследък придобива ново значение). За да опитаме да запазим голяма част от лайнъпа си през тази година и да осигурим спокойствие на публиката и изпълнителите, взехме решение да преместим Wrong Fest 2021 за началото на септември.

– Wrong Fest 2021 ще се проведе на 04-05 септември на две сцени до Гребната База в Пловдив.

– Целодневните билети за Wrong Fest 2020, както и даренията “2 в 1” ще важат за фестивала през 2021 година;

– Всички билети, закупени досега за Wrong Fest 2021, ще важат без презаверка и за Wrong Fest 2022

– Скоро ще обявим лайнъпа за Wrong Fest 2021 и ще пуснем отново двудневни и еднодневни билети

– През 2021 очаквайте още по-голямо разнообразие от събития, които ще допълнят фестивалното преживяване

===
Един от малкото фестивали, които се проведоха през 2020 – Wrong Fest обяви първите имена от своята програма за 2021г.
 
Gogol Bordello – американският пътуващ цирк, вкоренен в музикалната кръв на Източна Европа, ще сложи ръка върху сцената на Wrong Fest 2021 под кулата на Гребната база в гр. Пловдив.

 

Dub FX е австралийски уличен артист, който е от основно значение за развитието на съвременната Dub, hip-hop, dubstep, drum and bass, jungle, Reggae и Ska сцената. Със стотици милиони гледания и слушания по музикалните платформи той със сигурност ще е един от фокусите на Wrong Fest 2021.

Naxatras са гръцка neo-psychedelic банда, която може да бъде определена като един от двигателите на psychedelic rock сцената в Европа. С име, което произхожда от лунен цикъл в индуистката митология и музика, която в корените си държи LSD спомените на Jimmy Hendrix, Naxatras са от най-магичните банди в тази част на света.
 
Освен тях на фестивала ще са и Shortparis – накратко, най-интересната руска съвременна банда. Музикантите от Сибир са една от най-стилистично издържаните организации в световен мащаб. Можем да кажем, че това ще единственото място, на което ще можете да ги чуете.
Mother’s Cake са познато име на българската публика, като австрийците са една от най-важните neo-psychedelic банди в Европа и света. Техните живи изпълнения имат способността да си играят с времето по начин, характерен само за най-добрите.
 
Blanck Mass е електронен проект на британеца Бенджамин Джон Пауър. Заигравката между black (черно – анг.) и blanc (бяло – фр.) съчетано с Mass ( маса – физ.ед.) е перфектно наименование за музиката, която той създава. Сродник на Forest Swords, S U R V I V E и други проекти от този свят, електро-индъстриал сетът на Blanck Mass ще покаже, че няма от какво да ни е страх, защото няма нищо за губене.
Krekhaus са българска банда, която може да е от всеки край на света и от почти всяка епоха от последните 50 години. Свирят музика, която не контролират и може най-общо да бъде оприличена на блус, защото под това име влиза всичко, на което можеш да се радваш и да ридаеш едновременно. На тях им предстои да издадат албум и с оглед ситуацията – нищо чудно Wrong Fest 2021 да се окаже и неговата промоция.
 
Една от най-здраво пазените тайни през последните няколко месеца е ексклузивното участие на един от най-мистичните и авангардни проекти раждан в България – Пистамашина.
 
Към всичко това сме добавили и софийската поп-пънк банда Спални Места, които прекрасно боравят с абсурда, като изразно средство.
 
“Wrong Fest 2021 e част от програма “Наследство” на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. Билети на цена от 70 лв. можете да намерите в мрежата на bilet.bg и физическите им каси. Част от програмата за Wrong Fest  2021 е вече известна, тъй като поради коронакризата някои групи, предвидени за 2020, бяха преместени за 2021 г. Тяхното повторно обявяване зависи изцяло от развитието на пандемията.
===
 
Отбележете си датите в календарите, защото Wrong Fest има твърдото намерение да се задържи в Пловдив поне още една година
Резервирате си стаи с опция да ги промените, защото нищо никога не е сигурно
Пазете си Early Bird билетите и билетите “2 в 1” от тазгодишното издание – те ще Ви осигурят достъп до фестивала през 2021.
Купете си удобни обувки, защото ще ги скъсате от танцуване – пред сцената и на афтър партитата.
Отделете си по 70 лева – ще пуснем отново двудневни билети в момента, в който имаме окончателно потвърждение от поне два хедлайнера
Заредете се с малко търпение – постигнали сме принципни договорки с всички изпълнители, но явно ще трябва да изчакаме втората, третата и последната вълна
И най-вече – stay wrong! ————————————————–
14 bands 14 bullets in the neck of the enemy 14 reasons to be wrong
—————————————————
02-03.07.2021 Plovdiv Rowing Channel You already know who’s coming. Tickets ASAP
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

04 - 05 Sep 2021

Time

16:30 - 23:55

More Info

Билети

Location

Гребен канал, Пловдив
Гребен канал (Гребна база) Пловдив, bulevard "6-ti septemvri", Пловдив, Bulgaria
Category
Wrong Fest

Organizer

Wrong Fest
Phone
+359 877 385 100
Email
thewrong.bar@gmail.com
Website
http://www.wrong-fest.com/

Open Air Music Festival

Билети

Weather

Sunny
Sunny
17 °C
Wind: 0 KPH
Humidity: 52 %
Feels like: 17 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!