Първият съвместен концерт на американските банди Papa Roach, Hollywood Undead и Ice Nine Kills бе на 2 март в зала Универсиада. Всяка една от трите групи е утвърдила името си на световната музикална сцена, а шоуто, което направиха заедно, донесе незабравим емоционален заряд за публиката.

Papa Roach:


  1. Dead Cell
  2. I Suffer Well
  3. Blood Brothers
  4. Between Angels and Insects
  5. Renegade Music
  6. Broken Home (Lose Yourself by Eminem Snippet)
  7. Elevate
  8. Feel Like Home
  9. Falling Apart (Acoustic)
  10. Scars
  11. Drum Solo
  12. Help
  13. Getting Away With Murder
  14. Firestarter (The Prodigy cover)
  15. …To Be Loved
  16. Who Do You Trust?
  17. Last Resort
  18. Born for Greatness

Hollywood Undead:


  1. Time Bomb
  2. Undead
  3. California Dreaming
  4. Heart of a Champion
  5. Whatever It Takes
  6. Comin’ in Hot
  7. War Child
  8. Empire
  9. Bullet
  10. Day of the Dead
  11. Everywhere I Go
  12. Hear Me Now

Ice Nine Kills:


  1. Stabbing in the Dark
  2. Thank God It’s Friday
  3. Savages
  4. Your Number’s Up
  5. The American Nightmare
  6. A Grave Mistake
  7. IT Is The End