Ice Nine Kills направиха премиера на новото си видео – “Rainy Day“, вдъхновено от поредицата “Resident Evil”.

В него участват редица известни гости, включително Bill Moseley (‘The Devil’s Rejects‘, ‘House of 1000 Corpses‘), Ricky Dean Logan (‘Freddy’s Dead‘, ‘Seinfeld‘, ‘Back To The Future II‘), Ash Costello (New Years Day) и др.

Новият албум на групата “The Silver Scream 2: Welcome To Horrorwood” ще бъде издаден на 15 октомври от Fearless Records.

Ice Nine Kills: “The Silver Scream 2: Welcome To Horrorwood

1. Opening night.

2. Welcome To Horrorwood

3. A Rash Decision

4. Assault ; batteries

5. The Shower Scene

6. Funeral Derangements

7. Rainy Day

8. Hip To Be Scared (Ft Jacoby Shaddix)

9. Take Your Pick (Ft Corpsegrinder)

10. The Box (Ft Brandon Saller and Ryan Kirby)

11. F.L.Y. (Ft. Buddy Neilsen)

12. Würst Vacation

13. Ex-Mortis

14. Farewell ll Flesh