Layers Of Time“, нова песен от италианците Lacuna Coil, се появи днес. Тя е от предстоящия албум на бандата “Black Anima“, който ще бъде издаден на 11 октомври от Century Media Records.

01. “Anima Nera”
02. “Sword Of Anger”
03. “Reckless”
04. “Layers Of Time”
05. “Apocalypse”
06. “Now Or Never”
07. “Under The Surface”
08. “Veneficium”
09. “The End Is All I Can See”
10. “Save Me”
11. “Black Anima”
12. “Black Feathers” (deluxe edition only)
13. “Through The Flames” (deluxe edition only)
14. “Black Dried Up Heart” (deluxe edition only)