Броени дни ни делят от невероятния концерт на Lara Fabian на 16 декември в Арена Армеец! Събитието е част от световното турне 50, което започна тази година ще продължи и през 2020. По време на обиколката, Lara Fabian ще подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове като Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новия четеринадесети албум на певицата – “Papillon”.

Lara Fabian ще пристигне в София тази неделя, заедно със своя голям екип, който наброява повече от 30 човека. Най-успешната белгийска певица ще възможност да си почине и да се подготви за концерта на 16 декември.

Огромният интерес към събитието беше очакван. Все още има ограничено количество билети в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард “Асен Йорданов“ няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител, и Lara Fabian ще излезе на сцената в 20:00 ч.