Новото парче на Liam Gallagher се казва “The River” и ще бъде включено е албума “Why Me? Why Not“, който излиза на 20 септември.

Why Me? Why Not” tracklist:

  1. Shockwave
  2. One Of Us
  3. Once
  4. Now That I’ve Found You
  5. Halo
  6. Why Me? Why Not
  7. Be Stiill
  8. Alright Now
  9. Meadow
  10. The River
  11. Gone