Loading Events

← Back to Events

Loud Concerts

|http://www.loudconcerts.com/

Loud Concerts е промоутърска агенция, основана през 2008 г. в София. Основателят й и управител Мартин Стоянов е сред хората с най-голям опит в организирането на концерти в България с над 100 събития зад гърба си от 1999 до днес. Loud Concerts организира концерти на разнообразни артисти от различни стилове, от световни поп звезди до боготворени от феновете рок и метъл величия. Мащабите на събитията на Loud Concerts варират от средно големи концерти в зала, до величествени изпълнения на стадиони или фестивали на открито с десетки групи в рамките на няколко дни.

Loud Concerts се появява благодарение на желанието на Мартин Стоянов да организира по-качествени концерти и да работи с уникални и разнообразни артисти от различни жанрове. Сред изпълнителите, с които Мартин Стоянов и Loud Concerts са имали удоволствието да работят през годините са имена като Enrique Iglesias, Bryan Adams, Zucchero, Andrea Bocelli, Lenny Kravitz, George Michael, Placebo, Paul Van Dyke, The Police, Robin Gibb, Robert Plant, Buena Vista Social Club, Manu Chao, Mr. Big, Ronnie James Dio, Motorhead, Helloween, Scorpions, Motley Crue, Dream Theater, Julio Iglesias, Toto, Faithless, Tarja Turunen, Deep Purple, Manowar, Anastacia, Nigel Kennedy, Joe Satriani, 2 Cellos, Goran Bregovic и много други.

 

March 2020

Richard Marx – 28 март 2020 – Зала 1, НДК, София

28 March @ 20:00 - 23:00 EET
40 лв – 110 лв

Концертът на суперзвездата Richard Marx ще бъде в Зала 1 на НДК на 28 март 2020 Изключителният изпълнител, текстописец и продуцент Richard Marx ще ни отведе на романтично пътешествие следващата пролет. Българската публика със сигурност помни първата изява на звездата през 2010 година, когато вдигна на крака зала 1 на НДК с най-големите си хитове. Соло-акустичният концерт на 28 март догодина се организира от Loud Concerts. Аудиторията ще има щастието да се наслади на магията на артиста с феноменален глас,…

Find out more »
+ Export Events