Loading Events

← Back to Events

ReelFeel

http://reelfeel.bg/

„Reel Feel” е усещане от нова порода и ще го почувствате нееднократно, защото минимум веднъж всеки месец то ще идва с нови и още по-свежи сили.

Серията от културни и музикални събития „Reel Feel” е не поредното музикално парти, а място за обмен, дискусия и уъркшоп с гостите на вечерта, както и с други интересни личности, които имат какво да споделят в сфери като кино, анимация, фотография, танци, музика и социални медии. За капак на всичко във втория етап на вечерта забавлението ще е независимо от интересите, защото партито е област, позната на всеки.

October 2019

De Staat – 27 октомври 2019 – Sofia Live Club

27 October @ 20:00 - 23:00 EET
Sofia Live Club, пл. България 1
Sofia, 1421 Bulgaria
+ Google Map
30 лв

De Staat е рок банда, която не се страхува да излезе от границите на жанра. Банда, за която няма „кутия“ и това е единственото, което преследва – опияняваща смесица от стилове. Масивният им сингъл Kitty Kitty е най-добрият пример. Лабиринт от емоции, електронна бас-линия, в които се преплитат теми от глобалната политическа сцена. „До голяма степен тази песен е свързана с пристигането на Тръмп. Това е сбор от думи и изречения, които просто изникваха в главата ни по време на…

Find out more »
+ Export Events