The Devil Wears Prada представиха новото си официално видео, то е към песента “Chemical” и е режисирано от Kevin Johnson.

Албумът “The Act” бе издаден на 11 октомври от Solid State Records.

The Devil Wears Prada – “The Act

01. “Switchblade”
02. “Lines of Your Hands”
03. “Chemical”
04. “Wave Of Youth”
05. “Please Say No”
06. “The Thread”
07. “Numb”
08. “Isn’t It Strange?”
09. “Diamond Lost”
10. “As Kids”
11. “Even Though”
12. “Spiderhead”