1000mods се завръщат в София – концертът на гръцките стоунър герои ще бъде на 10 ноември 2022 в Mixtape 5!

От мазетата на ъндърграунда в Гърция до големите сцени на Hellfest, Copenhell, Desertfest, SonicBlast, Sonic Whip и много други, четворката от Хилиомоди, Гърция се завръща след разпродадения си концерт преди 4 години в София, за да ни представи един пълен с нови и стари успехи сет, с още по-силен и мощен звук, и за да ни напомни, че ние сме им любимата публика!

Използвайки своите разнообразни музикални вдъхновения, 1000mods създават звука на Super Van Vacation, който се превърна в един от най-обичаните рок албуми за последните 10 години.

Следващото им музикално творение, пълно с психеделични лешояди, които се изсипват от оранжевите им усилватели, обиколи цяла Европа, която от своя страна приветства една от най-перспективните групи в конкретния музикален стил. А Repeated Exposure to… се появи за да утвърди мястото им на европейската, но и на световната рок сцена.

След турнето в Мексико, Канада, САЩ и Австралия през 2019 г., което беше почти изцяло разпродадено, се появи албумът Youth of Dissent, чието издаване съвпадна с промените, които пандемията наложи в живота ни, и който ни представи едни по-зрели и улегнали от всякога Модове, намиращи безкрайно вдъхновение в любимия им Сиатъл през 90 години.

Политика за допускане на непълнолетни в клуба вижте тук: http://on.fb.me/YDzVEe
Клубът не работи с резервации.

Билети: bilet.bg