Французите Alcest представиха днес алтернативна версия на песента “Protection“, ремиксирана от Ben Chisholm, който може би познавате от работата му с Chelsea Wolfe.

Песента, заедно с две други парчета, е включена в бонус EP, достъпно в делукс версията на “Spiritual Instinct“. Поръчайте я тук: https://nblast.de/Alcest-ProtectionBC

Може да поръчате “Spiritual Instinct” в различни формати тук: https://nblast.de/AlcestSpiritInstinct

Alcest издадоха новия си албум “Spiritual Instinct” на 25 октомври. Наследникът на “Kodama” (2016) е първи албум с лейбъла Nuclear Blast.

Лидерът на бандата Neige споделя: “Записите на „Spiritual Instinct“ бяха дълъг и труден процес, но ние се чувстваме много горди от резултата и нямаме търпение да споделим новата си музика с всички вас. Обложката е направена от парижкото дуо Førtifem и представлява сфинкс, като позоваване на арт движението символизъм. Сфинксът е символ на загадката, която олицетворява както духовните, така и дивите страни в нас”.

Alcest – “Spiritual Instinct”

  1. Les Jardins De Minuit
  2. Protection
  3. Sapphire
  4. L’Île Des Morts
  5. Le Miroir
  6. Spiritual Instinct

През следващия месец, Alcest тръгват на турне в Европа за да представят албума. На 28-те концерта ще бъдат съпортвани Birds In Row (Франция) и Kaelan Mikla (Исландия).