Новини от лагера на Orgy: групата е с нов китарист и нов барабанист, подготвят нов албум и тръгват през август на турне!

Първата спирка от турнето е на 17-ти август в Солт Лейк Сити, но преди това да Ви представим новите попълнения:

Новият китарист се казва Илия Йорданов и е роден е в Пловдив. С първата си група Red Museum е издал четири EP-та. Преместил се е в САЩ през 2008-ма, живял е в Сан Диего и Сиатъл. Освен като музикант и актьор той сам е режисирал видеото си “Fire In The Middle” през 2016-та. Композирал е филмова музика, има издадена и книга: “Dirty Mirror Talk”.

Фронтменът Jay Gordon казва: “Винаги е трудно, когато една група сменя част от състава си. Имахме нужда от промяна и знаех, че Илия ше бъде добро попълнение за групата. Работили сме и преди заедно, отдавна съм негов фен. Той освен талантлив музикант е и много добър актьор, знам, че няма да ни разочарова!”

 

Ryan Browne е от Лос Анжелис, още на 15 е свирил в поп групата AXIZ. Завършил е Berklee College of Music. Работил е с Tommie Sunshine‘s Brooklyn FirePantheonLatroitSullivan KingWhyelWardenTrentino и други.

 

“Бившият ни барабанист Bobby скоро отвори свое музикално училище в Orange County, всички много се вълнуваме. Неговото място се заема от Ryan Browne, завършил Berklee College of Music – когато видях негови видео записи, веднага разбрах, че той е човекът, който търсим”.

“Репетитаме само от седмица, но Илия и Ryan надминават очакванията ми. Ще бъде епично турне”.

Скоро Orgy пуснаха ново парче, то е първо от предстоящия албум “#newmusic”. Чуйте “Army For Your Party” тук: