Безплатни антигенни тестове ще бъдат правени на всеки, който си е закупил билет за един от концертите на Intelligent Music Project и Ronnie Romero през декември.

Жестът на организаторите е в полза на тези, които не разполагат със зелен сертификат. Тестването ще се случва на входа на всяка една от залите в петте града от турнето – Благоевград, Плевен, Велико Търново, Русе и Стара Загора, непосредствено преди началото на всеки концерт.

Мобилните лаборатории, които организаторите са осигурили, ще функционират между 18:00-20:00 ч., а тестването ще се случва само срещу предоставянето на вече закупен билет за концерта в съответния ден.

След излизането на резултата от направения на място тест, на всеки тестван ще бъде издаден официален серификат от мобилната лаборатория, който ще важи 48 часа.

„Решението да осигурим безплатни антигенни тестове за нашите почитатели, които нямат зелен сертификат, е част от дългосрочна стратегия, която прилагам от години – опитвам се да махна битовизмите от главите на хората, за да могат да мислят позитивно, да работят и да отглеждат децата си спокойно или в случая – да отидат да се забавляват, слушайки хубава музика, без да трябва да отделят време и средства да се тестват. Тяхната задача е просто да дойдат и да се потопят в песните и техните послания. На всеки наш концерт до момента сме усещали уважението на публиката. В момент като сегашния е важно да припомним, че това уважение е взаимно!“, коментира създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Освен звездния вокалист на Intelligent Music Project Ronnie Romero (Rainbow), на сцената в петте града от турнето „The Creation Tour 2021” ще се качат и едни от най-изявените български музиканти: Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Датите за „The Creation Tour 2021” са:

Благоевград – 7 декември – зала „Скаптопара“

Плевен – 9 декември – читалище „Съгласие 1869“

Велико Търново – 13 декември – МДТ „Константин Кисимов“

Русе –  15 декември – Канев център

Стара Загора – 17 декември – Културен център

Началният час на концертите е 19:30 ч.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim – https://bit.ly/3BCDmEH, както и от Grabo.