Билетите за Sofia Solid с Bullet for my Valentine вече са в продажба

може да ги намерите на ticketstation.bg на цени:

  • 88лв. за членове на лоялната програма Fest Club или
  • 99лв. в свободна продажба

Пропуски са налични и в магазини На Тъмно и касите на Fast Pay. Можете да закупите билета си със здравна застраховка от Euroins Bulgaria.

Може би най-популярните съвременни британски метълкор артисти се завръщат четири години след последния си концерт у нас с хедлайн шоу на 28 юни в Aрена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина по покана на Fest Team.

Със седем албума, хиляди фенове по цял свят и повече от 20 годишна история, една от най-големите групи в метълкор жанра, излязла от Острова, се качва на сцената на Арена София на 28 юни като част от европейското турне на бандата.

От издаването на дебютния си албум The Poison през 2005 г., Bullet for My Valentine продължава да затвърждава мястото си на тежката сцена с над 3 милиона продадени албума по цял свят, челни места в класациите и бързо растяща фен база. Последният, седми албум на групата е едноименният “Bullet for My Valentine“, който самата банда определя като един от албумите, който ги представя най-честно. Фронтменът Mat Tuck, описва музиката от албума като „свежа, агресивна, по-емоционална, дълбока и по-пламенна от всякога“. Албумът е изпълнен с крещящи сола и чудовищно добри рифове за радост на дългогодишните и на новите фенове на бандата. „Мисля, че това е най-свирепата страна на Bullet For My Valentine, която съм виждал“, споделя китаристът Michael Paget. „Мисля, че именно това е нещото, с което наистина блестим. Просто нямам търпение да покажа тези емоции на сцената!“

Българските фенове на модерния британски метъл ще видят  Bullet for My Valentine отново на живо, като част от софийската поредица от ивенти на Fest Team – Sofia SolidГрупата се качва на сцената на Арена София в Борисовата градина на 28 юни, а скоро се очаква и потвърждение за съпорта от българска страна.

Събитието Sofia Solid във фейсбук е тук.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bgticketstation.bg и в социалните мрежи