Класическият състав на триото се завръща с първия си албум от 2011 г. насам

Mark Hoppus, Tom DeLonge и Travis Barker от Blink-182 се завръщат с първия си нов съвместен албум от 2011 г., “One More Time…“. Той излиза на 20 октомври чрез Columbia. Сингълът със заглавната песен излиза този четвъртък, 21 септември, в 17 ч. Вижте списъка с песни, плюс трейлър на албума, който визуализира нова музика и обширно интервю със Zane Lowe, по-долу.

Трейлърът разкрива, че „One More Time…“ е за сърцераздирателните обстоятелства, през които са преминали членовете на групата преди събирането им. „В албума „One More Time“ е написано за „защо са необходими тези катастрофи, като например аз да съм в самолетна катастрофа или Mark да е болен, за да се събере групата ни“, казва Travis Barker в трейлъра.

Tom DeLonge добави: „Излизайки с тези думи „Още веднъж“, това е като „Хей, това е последният път, когато ще прецакаме това“.

Travis Barker продуцира One More Time…. Новият албум следва двата албума на Blink-182 с китариста Мат Скиба, “California” от 2016 г. и “Nine” от 2019 г.

През април Blink-182 бяха изненадващи гости на Coachella, където класическият състав се представи през двата уикенда и оглави втория, след като Frank Ocean се оттегли. Това събиране – първото шоу на класическия състав от 2015 г. насам – последва завръщането на Blink-182 миналия октомври със сингъла „Edging“.

Blink-182 бяха планирали да направят турне в Южна Америка месец по-рано, но отложиха датите, когато Barker получи нараняване, изискващо операция на пръста. Този месец групата отложи датите на турнето, позовавайки се на семеен проблем, а именно, че съпругата на Barker, Кортни Кардашиян, претърпя операция.

01 Anthem Part 3
02 Dance With Me
03 Fell in Love
04 Terrified
05 One More Time
06 More Than You Know
07 Turn This Off!
08 When We Were Young
09 Edging
10 You Don’t Know What You’ve Got
11 Blink Wave
12 Bad News
13 Hurt (Interlude)
14 Turpentine
15 Fuck Face
16 Other Side
17 Childhood