За първи път от 5 години насам “Шурците” се събират на една сцена

Остават броени дни до големия концерт “Фондацията” празнува “Щурците” на 55 г.” във Варна – на 10 юни в Летния театър от 20:30 ч. За първи път от 5 години насам “Шурците” ще бъдат заедно на една сцена, а събитието е сред първите от лятното, актуално турне на супер групата “Фондацията”. На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще се присъединят и  легендарните Валди Тотев и Георги Марков. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група. 

Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишнина от началото на “Щурците” ще участват Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме един такъв концерт в Русе. Сигурен съм, че на 10 юни в Летния театър във Варна ще стане страхотен концерт, защото сърдечната варненска публика винаги ни е насърчавала да се раздаваме до край”, сподели Кирил Маричков в свое интервю.

Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи само до края на 2022 г. 

Супер музикантите ще посетят Варна на 10 юни – Летния театър,  следва Бургас – 21 юли Летен театър, Тутракан – на 28 юли, Пловдив – Античен Театър на 5 август и  Созопол, в рамките на “Аполония” – на 4 септември. 

Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

Билети за предстоящите концерти можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или направо от тук. Подробности можете да следите във фейсбук страницата на Ticketportal.