В ново интервю с Jake Daniels от Rock 100.5 KATT, проведено на фестивала Rocklahoma в Pryor, Оклахома през изминалия уикенд, Gavin Rossdale разкри, че Bush ще издадат албум с “най-големите хитове” през ноември.

57-годишният фронтмен на Bush добави: „Първата песен се казва „Nowhere To Go But Everywhere“. И това наистина е песен, която написах за моите приятели. И вие ще можете да я изпеете за вас и твоите приятели. Това е странна песен. Тя има сила. Написах песен, която носи усещане за копнеж, което смятах за страхотен начин да направя песен, която да капсулира всичко, което съм правил.”

През 1994 г. Bush представиха основополагащия си дебют “Sixteen Stone“. Той достигна шест пъти платинен сертификат, оставайки крайъгълен камък на съвременния рок. Rolling Stone го цитира сред “1994: 40-те най-добри записа от най-великата година на Mainstream Alternative”, а Stereogum възкликна: “Това е музика, необвързана от времето, отделена от своята история.” Тройно платиненият последващ албум, “Razorblade Suitcase“, се изкачи до номер 1 в Billboard 200 и може да се похвали с хитове като “Swallowed“, който спечели номинация за награда Grammy в категорията “Най-добро хард рок изпълнение”.

Каталогът на Bush обхваща платинения “The Science Of Things” (1999) през “Black And White Rainbows” (2017) и “The Kingdom” (2020), който включва всепризнатите парчета “Flowers On A Grave” и “Bullet Holes“.

Последният, деветият дългосвирещ албум на Bush, “The Art Of Survival“, включва водещия сингъл “More Than Machines“, който е седмият номер 1 сингъл на групата в радиото. Досега те са отбелязали 24 поредни топ 40 хита в класациите за модерен рок и мейнстрийм рок.

The Art Of Survival“ се класира в Топ 10 както за твърда музика, така и за алтернативни албуми, както и в Топ 20 за радио класацията за рок албуми. Албумът получи похвали от Billboard, Stereogum, Consequence, AllMusic и E! News, който казват “Bush… доказаха още веднъж, че нямат планове да забавят темпото.”