Броени дни преди участието на българската супергрупа Intelligent Music Project на Sofia Summer Fest стана ясно, че освен звездата на проекта на д-р Милен Врабевски и на легендарните Rainbow – Ronnie Romero, за предстоящия концерт към бандата ще се присъедини и вокалистът на Nazareth Carl Sentance.

Sentance беше част от майското издание на „The Creation Tour“, когато заедно с Ronnie Romero и Bobby Rondinelli групата обиколи най-големите български градове – Пловдив, Варна, Бургас и София.

„Спомените ми от турнето в България през май са уникални! На „The Creation Tour“ за пръв път свирих на живо с музикантите от Intelligent Music Project. Наистина не знаех какво да очаквам, но това чувство присъстваше до първата репетиция с тях – това беше моментът, в който осъзнах, че турнето ще е страхотно. Така и беше! Музикантите са на световна класа! Видях реакциите на публиката във Варна, Пловдив, Бургас и София и разбрах, че хората наистина обичат проекта и всичко, което Милен прави. Целият екип, който стоеше зад светлините на прожекторите също свърши перфектно работата си. Затова нямаше как да не направя всичко възможно да се присъединя към Intelligent Music Project за концерта на Sofia Summer Fest. Бъдете там, хора!“, сподели Carl Sentance.

Intelligent Music Project и Ronnie Romero със специалното участие на Carl Sentance ще взривят сцената на летния фестивал на София на 18 август, в 20 ч., на сцената зад Национален музей „Земята и хората“.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, а при закупуване на 4 билета, е предвидена отстъпка от цената – https://bit.ly/2V8oSMl.