Бандата представя на открито и нов, весел, летен сингъл с чудно видео

На 3 ЮНИ в Stroeja Open Air Music Bar младежите от Cool Den – Никола, Ивайло, Васил и Теодор ще изнесат първия си летен концерт за годината. Събитието на открито се очертава да е повече от весело, че даже и уникално, защото освен целия шумен купон, който традиционно съпровожда концертите на бандата, на 3 юни четиримата ще представят и своя нов, супер весел, летен сингъл!  Той ще бъде първият от предстоящия трети албум на Cool Den.

Песента е с много закачлив ритъм, има особено шеговит характер и се надяваме с нея да развеселим хората, да ги накараме да се отпуснат и да се отдадат на танци и забавления“, разказва Никола Симеонов – фронтмен на Cool Den.

Спокойно можем да кажем, че тя е един съвършен саундтрак към настъпващото лято и каним всички фенове да се уверят в това на живо – на 3 юни в Stroeja Open Air Music Bar“, добавя той.

Парчето си има и подобаващо забавен видеоклип, в който участват над 30 приятели на групата и други артисти от българската алтернативна музикална сцена. Сред звездите във видеото са: Кубрат от „Спални Места“ Даниел Стайков и Калоян Паунов от „The Lefties“, Анна-Мария Въртовска, чудесният екип на бар Безкрай, много приятели на Cool Den, както и самите те.  Идеята за видеото е на Никола Симеонов, който влиза съвсем наистина и в роля на негов режисьор.

Билети за концерта на Cool Den на 3 ЮНИ в Stroeja Open Air Music Bar – на територията на Парти център “Юнак”, можете да намерите в системата на Eventim.bg и техните партньори. Цената им е от 15 до 20 лв. за билет, а в деня на концерта и на място ще се продават по 25 лв.

Cool Den е в състав – Никола Симеонов (вокали, китара), Ивайло Петров (вокали, китара), Васил Андреев (бас) и Теодор Чирпанлиев (барабани). Бандата се събира през пролетта на 2018 г. след като Ивайло и Никола се срещат на “Витошка”, където Никола се изявява като уличен музикант. Скоро след тази „съдбовна среща“ е и първата им изява на живо, вече в пълен състав, навръх Никулден.

Досега бандата е издала 2 студийни албума, а явно се задава и третия на хоризонта. Концертите им винаги са супер весели и енергични, а доброто настроение е гарантирано. Лириките в песните им идват “от човека – за човека”, което силно отличава групата от всички останали и не е никак трудно човек да им стане фен още „на първа среща”.

Заповядайте на живо на 3 юни в Stroeja Open Air Music Bar, а към събитието във facebook можете да се присъедините ТУК.

Билети ще намерите ТУК. Ако не знаете кои са Cool Den чуйте “Знам” и вече ще знаете.