D2 пускат нова песен и видео “Егоист”. Парчето е по музика на D2 и текст на Руши Видинлиев и Митко Кърнев. Групата тепърва ще работи с Руши по различни проекти. Режисьор на видеото е Алекс Борназ. В него са включени кадри от любовния концерт, който групата изнесе на 14 февруари в София. Тогава беше и първата премиера на песента “Егоист” пред публика. Специален гост в проекта е Ивайло „Нойзи” Цветков, който този път ще видите в ролята на китарист.

Успоредно с пускането на песента D2 стартираха нациoнално турне в най-добрите клубове на България.

D2 Egoist Tour 2018  преминава  през:

10.03Благоевград – Club Underground

17.03Ямбол – Club American

23.03 – Бургас – Alive Bar

30.03Русе – Max Club

31.03 – Плевен – Galaxy Bowling

13.04 – Свищов – Club Splash

14.04 – Варна – Piano Live Club Next

27.04 – Стара Загора – Club Pasha

28.04Пловдив – Bee Bop Cafe

+ ще бъдат обявени още дати

За концертите музикантите са подготвили силен рок сет включващ най-големите хитове на групата, сред които“Ледено момиче”,“Нямаше кой да ни каже”,“100 години”,“Две следи“,“Не мога да спра да те обичам“, “Тук и сега”, “Sex, лъжи и музика”, едноименните парчета “6” и “Феникс”,“Breakdown”, “Cherry Tree”, както и  най-новата песен “Егоист”.

Следете новини за D2  и турнето на www.facebook.com/D2BAND/

D2 тръгнаха на кратко пролетно турне, на което освен новия сингъл ще чуете всички любими песни. Вечера свириха в Благоевград, а до края на април ще обиколят Ямбол, Бургас, Русе, Плевен, Свищов, Варна, Стара Загора и Пловдив: