Ashba, самостоятелният проект на китариста DJ Ashba (бивш Guns N’ Roses и настоящ Sixx:A.M.), представи нов сингъл – кавър на италианската фолк класика “Bella Ciao”.

Парчето нашумя преди около година, заради глуповатото изпълнение на същото парче от бившия ни министър-председател в пряко предаване от “джипката”.

След като бях напълно обсебен от „Money Heist“, бях толкова вдъхновен от „Bella Ciao“ и историята на песента“, разказва Ашба. „Нямах търпение да вляза в студиото и да направя своя собствена GDM версия. Исках тя да бъде епична и драматична, със силен бас, смазваща костите китара и заразен ритъм, по който знам, че феновете ще полудеят. След като приключи, разказвах на приятеля си, известния Дисни артист Craig Fraser, за моята версия на тази класическа песен, а той като фен на шоуто, се вдъхнови и създаде тази единствена по рода си рисунка на емблематичната маска от „Money Heist“. Бях толкова развълнуван; реших, че това ще бъде перфектната корица за този сингъл“.

Песента е още един сингъл в поредицата “Let’s Dance”, Hypnotic” и A Christmas Storm”, които се появиха през 2020 от Edgeout Records/UMG/UMe.