Dream Theater, една от най-добрите и най-влиятелните рок банди на всички времена, празнува 25 години на “Images and Words” с два изключителни концерта в Румъния.

На 19 май, американската банда се качва за пръв пътна сцена в сърцето на Трансилвания – Клуж Напока, в “Sălii Polivalente”, а на 20 май в Arenele Romane, Букурещ – 15 години след първия им концерт там. Групата празнува четвърт век от издаването на “Images and Words”, крайъгълен камък в историята на рока и началото на впечатляващата им кариера в Америка.

Това е единствения път, в който можете да се насладите в цялост на “Images and Words“, албум отличен със златен диск от RIAA, но в сетлиста ще бъдат включени и още много композиции от огромния каралог на Dream Theater. От 13 студийни албумa “Images and Words“ има специално място в историята на групата. Това е първият албум, в който вокалист е James LaBrie и си остава най-продаваният им албум до днес. Сингълът “Pull Me Under” намира място в TOP 10 на редица радио и ТВ класации по цял свят. “Images and Words“ включва още много станали легендарни вече парчета –  освен по-горе споменато “Pull Me Under” , също “Learning To Live“, “Another Day” и “Metropolis—Part I: ‘The Miracle and the Sleeper’ 

Витруозността на петимата изпълнители не е само в студийните записи, тя оживява по време на концертите на групата: James LaBrie – вокалиJohn Petrucciкитари, бек-вокалиJordan Rudess – клавишни, John Myung – бас, Mike Mangini – ударни са великолепни интрументалисти и носители на множество отличия на музикалната критика.

Възползвайте се от ранната резервация, вижте и юбилейнте пакети, проектирани с всеотдайност към всички Dream Theater фенове:

Platinum Dream Билети – първите 1000 билета

– Достъп 30 минути по-рано на мястото на събитието, за да имате по-добро място в предната част на сцената

– Значка, специално създадена, за да отбележат годишнината от 25 години “Images and Words” .

– 10 Platinum VIP пакети чрез жребий

Golden Dream Билети – следващите 1000 билета.

– Значка, специално създадена, за да отбележат годишнината от 25 години “Images and Words” .

– 10 VIP пакети чрез жребий

Притежателите на билети за фестивала I Am The Rocker автоматично ще влязат в първите 1000, възползвайки се, в допълнение към достъпа до концерта и бонусите от пакета “Дрийм Platinum билети”.

Внимание – това важи само за закупените билети, а не за покани.

Билети могат да бъдат закупени на цена от 225 леи до 18 май (за концерта в Клуж Напока) и до 19 декември (за концерта в Букурещ) и на 250 леи в деня на концерта.

Билетите са на разположение в мрежата на Eventim, магазини Orange, Vodafone, Германос, Carrefour, Diverta, бензиностанции OMV, книжарници Humanitas и онлайн: http://www.eventim.ro.