Drive Your Life​ са първата българска група, която ще вземе участие на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020. Групата е създадена през 2012 в град Варна и включва добре познати музиканти, като Станимир Ставрев – вокали (Symbolic), Георги Пехливанов – бас (Crowfish, Indignity, A-Moral и др.), Ивайло Георгиев – китара и Светослав Здравков – барабани (Maniacal Pictures, Cold Breath). 

През Януари 2018 г. Drive Your Life издадоха своя втори албум ​ „The Wizard of Death”​ , който беше представен на редица фестивални участия в България и Румъния.

Повече за Drive Your Life​ можете да намерите на тяхната Facebook страница​ .

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г. в близост до парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

Amorphis, Mayhem, Candlemass, Phil Campbell and The Bastard Sons​ и Grave Digger са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени!

Предстои обявяването на още ключови артисти, които ще превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация!

До 31 Януари 2020 в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен.

Билети за фестивала можете да закупите и от Grabo.bg с включенa безплатна бира.

След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневен.

Очаквайте съвсем скоро и още интересни новини относно участниците на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020.

За повече информация следете Facebook страницата на фестивала: https://www.facebook.com/wolffestchelopech/. Facebook събитие: ​ https://www.facebook.com/events/551129532379395/. Официален уебсайт:​ www.wolfpath-rockfest.com   

Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч.