Рок фест “Хоталич” събира феновете на 30 и 31 август. Вечни хитове, неподправена емоция и уникална атмосфера обещават организаторите на третото издание на феста

И тази година най-вярната публика ще изпрати лятото с Национален рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Третото му издание ще събере феновете на 30 и 31 август – за качествена музика, нови приятели и незабравимо преживяване.

Първи на сцената ще се качат музикантите от местната група Bazooka giganta, която ще подгрее за John Steel и легендарния David Reece от Accept и Bonfire. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за Eridan. А Кулминация на първата вечер са Odd Crew.

Уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката – Drun4fun с вокал известният телевизионен водещ Иван Христов ще открие съботния фестивален ден. Веднага след тях ще чуем Балканджи, които на свой ред ще отстъпят сцената рок легендата Милена и незабравимитеѝ хитове, с които израсна цяло едно поколение. Веднага след нея Konkurent ще представят за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с Фондацията и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата ни в късните часове на нощта.

Вход – свободен!