Дни след премиерата на новия едноименен албум на групата The Neighbourhood, проектът отбелязва страхотен успех в дигиталните платформи за даунлоад и стрийминг! Делукс версията на албума „The Neighbourhood“ влезе в класациите за продажба на албуми на iTunes в 25 държави (The Neighbourhood): #14 – Канада, #24 – Мексико, #35 – Германия, #37 – Австрия, #40 – Италия, #47 – Великобритания, #53 – Франция, #7 – Австралия, #10-та позиция във Великобритания и други! Стандартната версия е в чартовете на 8 страни още.

The Neighbourhood“ е третият студиен албум на американската инди-рок банда, който излезе на 9 март от Columbia Records. У нас албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в musicmall.bg.

Актуалният сингъл от албума “Scary Love” е в челните места на чартовете на Spotify в Мексико, Великобритания, Португалия, Испания и Канада. “Scary Love” влезе в Топ 20 на чарта за алтернативна музика в САЩ.

Премиерата на видеото към “Scary Love” се състоя на 09/03 в YouTube. Във видеоклипа участва филмовата звезда от „Стаята“ – Томи Уайзоу.

През април 2018 започва северноамериканската обиколка на турнето на момчетата от The Neighbourhood. Турнето включва 15 дати включително и две участия на фестивала Coachella. На 20 февруари групата представи “Scary Love” във вечерното шоу на Джеймс Корден. Вижте изпълнението тук:

https://youtu.be/Gvt31LfNAEo

The Neighbourhood – “The Neighbourhood”(Columbia Records)

1. Flowers
2. Scary Love
3. Nervous
4. Void
5. Softcore
6. Blue
7. Sadderdaze
8. Revenge
9. You Get Me So High
10. Reflections
11. Too Serious
12. Stuck with Me