11.8 C
Sofia
Monday, September 26, 2022
Home Events MTV Presents Varna Beach – 15 юли 2017 – Varna Beach, Varna

MTV Presents Varna Beach – 15 юли 2017 – Varna Beach, Varna

http://www.MTVvarna.bg

MTV идва във Варна, за да направи най-голямото музикално събитие на живо в България!
Международни изпълнители: BEBE REXHA, STEVE AOKI, JONAS BLUE, TINIE TEMPAH, REDFOO LMFAO, GORGON CITY, R3WIRE & VARSKI, SUPERHERO DJs
Български изпълнители: ПОЛИ ГЕНОВА, DARA, КРИСТИАН КОСТОВ, PAVELL & VENCI VENC’

Внимание! Промо билети могат да бъдат закупени и на място в следните обекти: TICKETPORTAL, както и EVENTIM 

1 – Хора на всякаква възраст са добре дошли да присъстват на MTV Presents Varna Beach. За да посетите фестивала е необходимо да притежавате билет, който можете да закупите онлайн и на място. За повече информация относно закупуването на билети посетете www.MTVvarna.bg.

2 – Ако сте на възраст под 14 години, е необходимо да бъдете придружени от възрастен.

3 – Един възрастен може да придружи най-много три лица под 14 години.

Ако сте на възраст между 14 и 18 години и искате да останете на концерта след 22:00ч., е необходимо да имате подписана декларация от родител или законен настойник, с която той разрешава оставането и присъствието ви на събитието след 22:00ч., като същата трябва да бъде във вас през цялото време след 22:00ч. Такава декларация ще можете да изтеглите от страницата ни.

СЪБИТИЕТО
MTV Presents Varna Beach 2017 ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота, на Южния плаж във Варна, град Варна, България.

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ
MTV Presents Varna Beach 2017 е събитие, достъпно за ВСИЧКИ, затова могат да присъстват хора на всякакви възрасти.

ПОВТОРЕН ВХОД
Не се допуска повторно влизане, след като сте влезли в зоната на фестивала. При спешни случаи, моля, свържете се за допълнителна помощ с член на екипа, разпоредител или служител на охраната.

ХРАНА И НАПИТКИ
Строго забранено е внасянето на храна и напитки на фестивала – с изключение на специални медикаменти (моля, носете рецепта от лекар, в случай че тези медикаменти не са очевидно такива). На мястото на фестивала ще бъдат осигурени напълно лицензиран бар, кетъринг и безплатна вода за пиене.

ЗАБРАНЕНИ ПРЕДМЕТИ В ЗОНАТА НА ФЕСТИВАЛА

На мястото на събитието се забранява внасяне на следните предмети, като списъкът не е изчерпателен:
Аерозоли
Тромби
Звукозаписни устройства
Летящи фенери
Алкохол
Големи количества цигари
Храна
Фойерверки
Сигнални ракети
Стъклени бутилки, буркани, съдове
Незаконни вещества
Преносими лазерни устройства, лазерни писалки
Озвучителни системи, включително оборудване с високоговорители
Неразрешено професионално филмово и видео оборудване
Неоторизирани наметала и светлоотразителни жилетки
Стикове за стрелба
Незаконни наркотици
Оръжия за нападение
Чадъри
Разрешени стимуланти
Селфи стикове
Знамена
Ножове
Димни бутилки
Щеки
Газови бутилки
Лазери
Кенове
Опасни или рискови предмети
Стъклени съдове включително парфюми или лосиони за след бръснене
Мегафони

Неразрешени предмети за търговия
Лицата, внасящи медикаменти в залата, трябва да разполагат с копия на рецептата си (в случай че не се разпознават лесно като такива), като непредставянето на рецепта може да доведе до конфискуването им.
В случай че което и да било от горните не бъде изхвърлено, лицето може да бъде помолено да напусне или да бъде изведено.
На входа ще бъдете претърсени. Всички предмети, за които организаторите счетат, че могат да се използват за незаконни цели или нападение, ще бъдат конфискувани и може да бъдете помолени да напуснете или да бъдете изведени от мястото.
Често ни питат какви предмети могат да се внасят, затова сме подготвили списък с най-честите предмети. Предметите, посочени по-долу, се допускат на мястото на събитието:
Малки непрофесионални фотоапарати
Мобилни телефони
Вода за лично ползване в пластмасови неразпечатани бутилки (до 500 мл на човек);
Раници и ръчни чанти
Пари в брой
Медикаменти, ако са необходими (вж. по-горе);
Детски колички
Столове

Мога ли да вляза с животно на мястото на фестивала?
Не, на мястото на фестивала се допускат само животни, регистрирани като лични помощници. Оставете котката у дома.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА MTV PRESENTS VARNA BEACH ЗА ИЗВЕЖДАНЕ И КОНФИСКАЦИЯ
MTV Presents Varna Beach се осъществява с цел забавление на всички присъстващи.  Лицензът е предоставен при строги условия относно присъствието и обществената безопасност, предотвратяване на безредици и противообществени прояви. Лицата, които смущават концерта съгласно условията на който и да било от разделите по-долу, подлежи на извеждане от мястото. Ако бъдете изведени, ще Ви снимаме като част от процедурата по извеждане (с Ваше позволение). Решението за извеждане се взема от мениджъра на входа след консултация със служителите на охраната на концерта и се менажира пряко от ръководителя на екипа по охрана.

ЛИЦАТА ПОДЛЕЖАТ НА ИЗВЕЖДАНЕ ПРИ СЛЕДНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА:
– влизане или присъствие без билет или подходящ пропуск за вход
– неприемливо, смущаващо или противообществено поведение; това включва присъствие под въздействието на алкохол или наркотици
– предишен арест или предупреждение във връзка с криминално престъпление, предстоящо или минало предаване на полицията.

НЕПРИЕМЛИВОТО ПОВЕДЕНИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ИЗВЕЖДАНЕ, ВКЛЮЧВА (НО НЕ САМО)
– незаконна дейност
– нарушаване на общите условия и ред за вход
– възпрепятстване на претърсване при влизане в обекта
– агресивно поведение
– хвърляне на твърди предмети към хора
– подбуждане на други лица към лошо поведение
– възпрепятстване на охраната или спешните служби да реагират при дадена ситуация
– извършване на криминално престъпление, без извършен арест от полицията
– притежание на незаконни наркотици
– неофициална продажба на алкохол, тютюневи изделия, фалшиви или неразрешени стоки
– препродаване на билети
– всяко друго поведение, което излага притежателя на лиценза на опасност от съдебно преследване или не благоприятства провеждането на безопасно събитие.

Не внасяйте незаконни вещества на концерта. На всеки, у кого са намерени наркотици на входа, ще бъде отказан достъп до събитието и ще бъде предаден на полицията.

Охраната на входа ще претърсва за забранени или незаконни предмети, включително наркотици. Както е споменато в общите условия, чантата ви ще бъде претърсена на влизане и излизане от концерта.

Моля, имайте предвид, че с охраната в обекта ще има кучета за откриване на наркотици.

Разпространението или употребата на незаконни наркотици не се допуска от Община Варна. Приемът, купуването и продажбата на наркотици са незаконни.

Законите за борба с наркотиците важат на мястото на концерта, както навсякъде в държавата. Ако разпространявате наркотици, има вероятност да бъдете задържани от охраната, изведени от обекта и предадени на полицията.

По време на концерта има полицаи и охранители под прикритие, които при необходимост ще предприемат действия.

Ако по някаква причина решите да вземете наркотици и Ви стане лошо, почувствате се потиснати или се уплашите, се обърнете към наш разпоредител, който да Ви насочи към медицинския център, намиращ се в задната част на обекта. Ако някой, с когото сте заедно, е получил лоша реакция и има нужда от медицинска помощ, се обърнете към разпоредител незабавно и го информирайте какво е взел човекът – можете да спасите живота на приятеля си, което е много по-добре от безсмислената гордост.

По време на фестивала не допускаме и никакви билкови стимуланти. Моля, не се опитвайте да ги внесете на концерта. Всеки, у когото са намерени подозрителни билкови стимуланти, ще бъде изведен.

Всеки, за когото се подозира, че носи предмети, които може да се използват за нападение или по опасен начин, или извършва незаконни дейности в зоната на сцената или други части на обекта, може да бъде претърсен, изведен и/или арестуван.

Трябва да се запознаете с нашите условия, преди да дойдете на концерта. Прочетете какво не можете да внасяте по-долу, правилата ни за конфискуване са важни. Те ни помагат да гарантираме сигурността и приятното прекарване на всички по време на концерта.
Не забравяйте да прочетете общите условия и ред на фестивала, преди да се отправите към събитието.

КОНФИСКУВАНЕ
По съображения за сигурност и/или търговски причини в обекта не се допускат определени предмети, които обаче като цяло са законни извън обекта. В условията ни за билети и вход тези предмети са упоменати като забранени в рамките на обекта.

Затова е наша отговорността да се уверим, че всички тези забранени предмети, както и всички незаконни предмети, са предадени на персонала. Ще имаме специализиран персонал и точни правила и процедура за това.

Моля, вижте списъка с предмети в основаната ни информация на уебсайта на събитието.

На входовете в обекта са предвидени обособени места за предаване на предмети.

Охраната на тези места ще обработва всички предмети по указания на ръководителя на охраната.

Според правилата ни, за предадени предмети не се дава разписка, т.е. всеки посетител на концерта, който предаде забранен предмет, не получава разписка за него и поради това го губи автоматично. Тази практика е успешна и продължаваме да я използваме като част от правилата си тази година.

В уебсайта настоятелно ще съветваме посетителите на фестивала да не носят забранени предмети, защото рискуват да ги загубят и да не им бъдат върнати.

На всички входове на лицата, които опитат да внесат предмети, забранени съгласно общите условия и ред за влизане, ще бъдат припомнени условията, които са приели при закупуване на билетите, и с цел спазване на условията за влизане, ще имат избор да върнат стоките в автомобила си, ако е целесъобразно и имат достъп до такъв, или да изхвърлят стоките или предметите в съответните кофи.

На всеки вход ще има кофи, което дава възможност на притежателите на билети да изхвърлят съответните предмети.

Всички предмети, които отнемем от Вас, ще бъдат унищожени и няма да Ви бъдат върнати след концерта, затова, моля, не носете нищо, което сме посочили по-долу, ако не искате да го загубите!
Прегледайте често задаваните ни въпроси за пълен списък. Ако донесете на концерта някой от посочените по-горе предмети, той ще бъдат отнет от Вас и унищожен.
Може да бъдете претърсени на влизане и излизане от концерта. Всеки, за който се подозира, че носи предмети, които могат да се използват за нападение или по опасен начин, или извършва незаконни дейности на концерта, също може да бъде претърсен.
Както е посочено в списъка ни по-горе, в обекта не се допуска внасяне на храна и алкохол независимо от количеството.

ПРАВИЛА ЗА ВХОД НА MTV PRESENTS VARNA BEACH
УСЛОВИЯ И РЕД ЗА ВХОД
1. Правото на вход в MTV Presents Varna Beach е запазено и за да влезете в обекта, трябва да представите валиден билет.
2. Този билет не може да се преотстъпва и сумата за него не се възстановява поради каквато и да било причина, различна от случай на отмяна на събитието.
3. Билетите са на физически носител, напр. баркодове, и ще бъдат сканирани на входа; след като един баркод е използван веднъж, той не може да се използва повторно.
4. Възможно е списъкът на изпълнителите и всички платени атракции да бъдат променени по всяко време без известие за това.
5. С цел осигуряване на безопасност, сигурност и комфорт на всички гости организаторите и притежателят на лиценза за обекта си запазват правото да отказват достъп и да възстановят стойността на билета в случай на такъв отказ.
6. Влизането става на собствен риск на приносителя на билета. Организаторите и притежателят на лиценза за обекта не носят отговорност за загуби, наранявания или повреди, претърпени по време на събитието, включително увреждане, кражба или загуба на имущество, ако това е причинено от небрежност на приносителя на билета или непредвидими действия на други посетители или трети страни.
7. Община Варна и организаторите на събитието могат да потвърдят достоверността само на билетите, закупени директно от търговците на билети. Не препоръчваме да купувате билети от трети страни, тъй като не можем да гарантираме, че те са истински. Невалидни билети/баркодове или дубликати няма да осигуряват достъп до обекта.
8. В случай на анулиране на събитието, ще бъде възстановена само номиналната стойност на билета, а не таксата за запазване.
9. На входа ще бъдете претърсени. Всички предмети, които организаторите счетат, че може да бъдат използвани за незаконни цели или нападение, ще се конфискуват и ще бъдете помолени да напуснете или изведени от обекта.
10. Патрули с кучета ще претърсват района около входовете ПОСТОЯННО. Направете услуга на себе си и на събитието – не носете наркотици, за да не Ви хванат. Това ще съсипе деня Ви!
11. За събитието важат правила против наркотици. Не се допуска внасянето на незаконни вещества, включително двуазотен оксид (райски газ). Лицата с намерени у тях подобни вещества, може да не бъдат допуснати или да бъдат изведени незабавно от обекта и предадени на местната полиция.
12. Прилагаме правила на нулева толерантност по отношение притежанието, употребата и продажбата на двуазотен оксид. Ако на входа бъдете заловени с каквото и да било количество двуазотен оксид, балони или дозатори, ще бъдете помолени да ги изхвърлите в специалния контейнер или ще Ви бъде отказан достъп до обекта. Ако Ви заловят с двуазотен оксид в обекта, той ще бъде конфискуван или ще бъдете изведени незабавно и предадени на местната полиция.
13. Организаторите на събитието прилагат правила на нулева толерантност по отношение на цветни спрейове и маркери. Ако бъдете заловени в опит да внесете такива забранени предмети, ще Ви бъде отказан достъп. Ако бъдете заловени с тези предмети в обекта, ще бъдете изведени незабавно.
14. Сред забранените предмети са: ножове, пиротехника, експлозиви, димни шашки, тромби, факли, оръжия, лазерни устройства, китайски фенери, аудиосистеми, стъклени изделия и законни стимуланти – те ще бъдат иззети при намиране и ще бъдете изведени незабавно. За пълен списък, моля, вижте условията и реда, посочени на уебсайта ни.
15. Лицата, за които се подозира, че извършват незаконни и/или нападателни действия в обекта, ще бъдат претърсени и при откриване на незаконни предмети, ще бъдат помолени да напуснат или изведени.
16. В обекта категорично не се допуска извършване на търговия или друга търговска дейност от страна на притежатели на билети без предварително писмено съгласие от организаторите.
17. Като условие за продажба притежателят на билета се съгласява да бъде заснеман, фотографиран и записван за телевизия, радио и пряко излъчване по интернет (уебкаст) и друг тип публично излъчване и/или за видеоклип или DVD, като част от публиката и/или от телевизионните системи за видеонаблюдение и записи с оглед сигурността.
18. Билетите не могат да се използват като част от маркетинг, медийни или търговски промоции, независимо дали с търговска или нетърговска цел, без предварително писмено разрешение от организаторите на събитието.
19. Не се допуска внасянето на алкохол; на всяко лице с открит в него незакупен в обекта алкохол, той ще се отнема и лицето може да бъде изведено.
20. В обекта не се допуска внасянето на отворени пластмасови бутилки – можете да донесете неразпечатана пластмасова бутилка вода от 500 мл. Всички отворени бутилки, съдържащи всякаква друга течност, ще бъдат конфискувани на входа на обекта.
21. В обекта не се допускат абсолютно никакви животни (с изключение на кучета водачи).
22. Ако бъдете хванати да уринирате или дефекация на места, различни от тоалетна, не само че ще изглеждате глупаво, но незабавно ще бъдете изведени от обекта.
23. Законната възраст за консумация на алкохол в България е над 18 годишна възраст.
24. Документите за самоличност, които се приемат, включват: шофьорска книжка със снимка, валиден паспорт или карта, доказваща възрастта. Не се приемат фотокопия. Моля, прегледайте често задаваните ни въпроси за обяснение.
25. При преценка, че присъствието Ви излага Вас или други лица на риск, ще бъдете помолени да се преместите; неизпълнението на това може да доведе до извеждането Ви от събитието.

НАРКОТИЦИ И НЕЗАКОННИ ВЕЩЕСТВА
Община Варна не допуска употребата на наркотици – не носете наркотици на фестивала!

Нашата охрана ще претърсва щателно за незаконни предмети включително наркотици и законни стимуланти.

Всеки, у когото са намерени наркотици, ще бъде извеждан незабавно от обекта и може да бъде предаден на полицията. През цялото време на входовете ще има обучени кучета; ако бъдете заловени в опит да влезете в обекта с наркотици, ще бъдете предадени и с Вас ще се занимава полицията.

Приемът, купуването и продажбата на наркотици са незаконни – същите правила важат и тук като навсякъде. Ако разпространявате наркотици в обекта, има вероятност да бъдете арестувани от полицията. Моля, имайте предвид, че на място има полицаи и служители на охраната под прикритие, които при необходимост ще предприемат действия.

Експериментирането с наркотици може да предизвика нежелани реакции и може да доведе до много неприятно преживяване – не рискувайте да развалите момента. Обектът може да се превърне в много плашещ и объркващ, ако вземате наркотици, което ще провали концерта Ви. Ако все пак вземете наркотици и се уплашите, почувствате се зле или потиснати, моля, помолете разпоредител/служител на охраната да Ви упъти към една от зоните ни за помощ в обекта, където може да получите помощ и подкрепа.
На място ще има специален център за помощ, където можете да намерите повече информация относно ефектите на наркотиците и начините да получите подкрепа – Вие или някой, който е засегнат от злоупотреба с наркотици.

Незаконните наркотици могат да убиват – в обекта няма да се продават билкови стимуланти и ако такива са намерени, ще бъдат конфискувани.

The event is finished.

Date

15 Jul 2017
Expired!

Time

12:00 - 01:00

Cost

лв69-79

More Info

Read More
Category

Organizer

MTV Presents Varna Beach

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!

Този сайт използва cookies ("бисквитки"), необходими за правилното му функциониране Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close