Home Events - RockTheNight.eu Race for the Cure: Rock (w/ Odd Crew, Jeremy?) – 29 септември 2023 – Арена София / Столичен колодрум Сердика

Race for the Cure: Rock (w/ Odd Crew, Jeremy?) – 29 септември 2023 – Арена София / Столичен колодрум Сердика

Race for the Cure: Rock в подкрепа на женското здраве

Jeremy? и Odd Crew са сред артистите, които застават зад каузата за повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда на 29 септември в Борисовата градина. 🎀

🎸👨🏻‍🎤🎤 Плеяда от емблематични за родната музикална рок сцена банди ще изгрее на Race for the Cure: Rock – благотворителен концерт за събиране на средства за безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната.
🗓️ Датата е 2️⃣9️⃣ септември, мястото на срещата е Арена София, Столичен колодрум, Борисова градина. Начален час 1️⃣8️⃣:0️⃣0️⃣ часа. Вратите отварят в 17:00 часа.

🤘🏻 Експлозивното шоу на Odd Crew, Jeremy?, Overhook, Them Voices и People of Maha ще зареди с добра енергия публиката часове преди старта на българското издание на Race for the Cure – най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на женското здраве в Европа. Празникът на живота, комбиниращ 5 км бягане и 2 км ходене, ще се случи за пета поредна година в Южен парк. Датата е 1 октомври, началото на Световния месец за борба с рак на гърдата.
В България ежегодно над 4000 жени, които са нечии майки, сестри, дъщери започват най-тежката борба – да запазят живота си. В тази битка са включени и техните семейства, които по всевъзможни начини ги подкрепят в процеса на лечение и прогонват страха от връщане на рака.

👚🎟️ Присъединете се и вие към каузата за повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната, като си подарите разтърсващо рок преживяване с Race for the Cure: Rock на 29 септември, Арена София, Колодрум, Борисова градина. Начало 18:00 часа.

🎫 < 🎟️ > 🎫
Early Rock: 25 лв. до 10 септември
Rock: 30 лв. след 10 септември
Door: 40 лв.

Линк към Ивентим >>> https://bit.ly/RFTC23ROCK

The event is finished.

Date

29 сеп. 2023
Expired!

Time

19:00 - 23:00

More Info

Билети
Арена София (Столичен Колодрум Сердика)

Location

Арена София (Столичен Колодрум Сердика)
Website
https://arenasofia.com/

Organizer

5PT
Phone
+359 897 960007
Email
office@5pt.bg
Website
http://5pt.bg/

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!